Oficialu: E. Dragūnas surengs masinį koncertą Kauno stadione | Kas vyksta Kaune

Oficialu: E. Dragūnas surengs masinį koncertą Kauno stadione skelbiama pasirodymo data

Lrytas.lt / J. Stacevičiaus nuotr.

Kurį laiką gerbėjams užuominas apie artėjančias svarbias naujienas laidęs Egidijus Dragūnas netrukus vėl ketina pateisinti įspūdingiausius koncertus Lietuvoje rengiančio atlikėjo vardą. Penktadienį jis patvirtino – didžiausias visų laikų „SEL“ koncertas įvyks naujajame Kauno Dariaus ir Girėno stadione paskutinį vasaros šeštadienį, rugpjūčio 26 dieną.

„Šiandien pagaliau galiu pasidžiaugti, kad tai oficialu – startuojame su bilietų prekyba ir reklamine kampanija. Tai bus koncertas, apie kurį kalbės visa Lietuva, jūs puikiai žinote, kad tai padaryti aš moku. Žinau, kad žmonės labai to laukė. Drąsiai galiu šį projektą vadinti įspūdingiausiu, nes to, ką planuojame, dar niekas nedarė“, – pranešime spaudai cituojamas E. Dragūnas.

Šiandien, gegužės 5 dieną, pradedama oficiali prekyba bilietais į šį įspūdingą šou, o kainos, anot grupės lyderio, bus itin draugiškos.

„Tai bus vienas masiškiausių koncertų, nes planuose – 40 tūkstančių gerbėjų. Bilietų kainas paleidžiame taip pat draugiškas, norime, kad į renginį susirinktų ištisos šeimos, draugų būriai. Vėliau, žinoma, kainos didės, todėl raginu visus nedelsti ir paskubėti“, – sako Selas.

Kaip nurodoma bilietų platinimo platformoje bilietai.lt, kainos į E. Dragūno pasirodymą Kaune šiuo metu svyruoja nuo 29 eurų už stovimą bilietą iki 200 eurų už brangiausią VIP sektoriaus bilietą.

Daugiau apie savo įspūdingus užmojus, taip pat ir scenoje pasirodysiančius garsius svečius, E. Dragūnas ketina paskelbti netrukus.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA