„Theca Furniture“ plečiasi – Kaune ir Alytuje planuoja priimti dar 300 darbuotojų | Kas vyksta Kaune

„Theca Furniture“ plečiasi – Kaune ir Alytuje planuoja priimti dar 300 darbuotojų

Organizatorių nuotr.

Šalį apėmus ekonominiams ir nedarbo iššūkiams, puikią žinią darbo ieškantiems kauniečiams pranešė daniško kapitalo baldų gamintoja „Theca Furniture“. Įmonė paskelbė per 2021-uosius sukursianti daugiau nei 300 naujų darbo vietų savo gamyklose Kaune ir Alytuje. Pirmąjį šių metų komandos plėtros etapą „Theca Furniture“ jau pradėjo ir prisijungti kviečia skirtingo profilio specialistus – nuo siuvėjų ir baldų apmušėjų iki konstruktorių, buhalterių ir personalo specialistų.

Minkštųjų baldų gamintoja „Theca Furniture“ Lietuvoje sėkmingai veikia jau 15 metų, o įmonės komandą sudaro daugiau nei 750 profesionalių darbuotojų.

„Kaip ir visiems, mums pandemijos pradžia atnešė nežinią. Visgi, dabar stebime ženkliai išaugusį užsakymų skaičių, o tai leidžia teigti, kad baldų gamybos pramonė išgyvena intensyvų darbymetį. Dėl šios priežasties per 2021-uosius savo komandą siekiame padidinti maždaug 300 įvairių sričių, jau patyrusių ar dar tik pradedančiųjų darbuotojų.

Kviečiu prisijungti prie mūsų šaunaus, draugiško, vieningo kolektyvo tame mieste, kurį jums pasiekti patogiau. Užsakymų turime pakankamai ir šių metų antrasis ketvirtis jau beveik užpildytas, o antrojoje metų pusėje, dėl naujų klientų skaičiaus augimo bei esamų klientų pardavimo iniciatyvų, užsakymų kiekis tik augs“, – sako UAB „Theca Furniture“ generalinė direktorė Jurgita Mišeniovienė.

Komandos plėtra planuojama abiejuose įmonės padaliniuose, įsikūrusiuose Kaune, adresu Taikos pr. 145 ir Alytuje, adresu Naujoji g. 132.

„Tiek Kauno, tiek Alytaus gamyklos yra įsikūrusios pramonės rajone, tad susisiekimas yra patogus ir paprastas. Abiejuose fabrikuose atliekame tokio paties tipo gamybines operacijas: gaminame baldą nuo užvalkalo sukirpimo, pasiuvimo iki supakavimo ir pakrovimo į sunkvežimius. Skiriasi tik klientai. Kaune šiuo metu dirba apie 420 darbuotojų, o Alytuje – apie 260. Būtent Alytuje šiemet numatoma didesnė komandos plėtra“, – teigia J. Mišeniovienė.

Baldų gamintoja „Theca Furniture“ / Organizatorių nuotr.

Daugiau nei 20 darbo pozicijų

Intensyvi darbuotojų paieška jau prasidėjo, o šiuo metu siūlomos siuvėjų, baldų apmušėjų ir klijuotojų, konstruktorių, kokybės vertintojo, krovikų, buhalterio, personalo atrankos specialisto, logistikos specialisto ir daugelis kitų pozicijų. Iš viso šiuo metu siūlomų skirtingų pozicijų yra per 20. Visus darbuotojus įmonė apmoko, o kai kurioms pareigybėms net nebūtina darbo patirtis.

„Labai vertiname savo komandą, suprasdami, kad sėkmingą bendrovės veiklą užtikrina motyvuoti mūsų darbuotojai. Dėl šios priežasties stengiamės sukurti kuo geresnes darbo sąlygas ir papildomomis naudomis bei rūpesčiu parodyti nuoširdų dėmesį jiems. Pavyzdžiui, bendrovė darbuotojams siūlo sveikatingumo programą, kurios tikslas – investuoti į darbuotojų gerovę ir pasitenkinimą, prisidėti gerinant jų bendrą savijautą.

Programa apima įvairias veiklas: įmonės lėšomis finansuojamas mankštas, šokius, krepšinio užsiėmimus, testavimą nuo COVID-19, skiepus, termovizorius ir elektroninių termometrų integravimą, rengiamus sveikatinimo konkursus, sveikuolių apdovanojimus, dalyvavimą įvairiuose viešuose sveikatinimo renginiuose, dalinai kompensuojamus masažus, kineziterapijos bei reabilitacijos paslaugas ir kt.“, – sako UAB „Theca Furniture“ personalo bei darbuotojų saugos ir sveikatos skyriaus vadovė Mida Kalvaitienė.

„Theca Furniture“ prisijungti kviečia skirtingo profilio specialistus / Organizatorių nuotr.

M. Kalvaitienės teigimu, tokios bendrovės teikiamos papildomos naudos kaip šventės, vaišės, dovanos, papildomos išmokos ir skatinimo premijos bendrovėje jau tapo įprastu reiškiniu.

„Reguliariai vykdomi darbuotojų pasitenkinimo ir įsitraukimo tyrimai rodo, kad mūsų bendrovė išsiskiria savo stipria, vertybine kultūra, kuria puoselėjami atsakingumo, draugiškumo, profesionalumo ir partnerystės principai. Mūsų darbuotojai vertina bendrovės pastangas užtikrinti skaidrią, objektyvią ir reguliarią komunikaciją, kurti įkvepiančią, betarpišką atmosferą – tiek su kolegomis, tiek su vadovais.

Taip pat darbuotojai džiaugiasi vertikalios ir horizontalios karjeros galimybėmis bei solidžiomis bendrovės investicijomis į darbuotojų kompetencijų vystymą“, – sako M. Kalvaitienė.

Rinkoje patrauklus atlyginimas

Greta darbuotojams kuriamų pridėtinių verčių, „Rekvizitai.lt“ duomenimis, „Theca Furniture“ iš kitų šalyje veikiančių minkštųjų baldų gamintojų išsiskiria ir konkurencingais darbuotojų atlyginimais. Vidutinis darbo užmokestis įmonėje siekia 1793,63 Eur, o tam tikrose pozicijose siūlomas ir 2000 ar 2500 Eur viršijantis atlyginimas.

Šiuo metu aktyvius darbo pozicijų skelbimus „Theca Furniture“ Kauno ir Alytaus padaliniuose norintys gali rasti spustelėję čia.

Klientams danų kompanija siūlo platų modernaus dizaino sofų ir fotelių asortimentą. Daugiau informacijos apie įmonės gaminamus baldus galima rasti čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA