Kaune užsiliepsnojus sandėliukui, sunkius sužalojimus patyręs vyras neišgyveno | Kas vyksta Kaune

Kaune užsiliepsnojus sandėliukui, sunkius sužalojimus patyręs vyras neišgyveno

Asociatyvi / R. Tenio nuotr.

Šeštadienį Panemunėje galimai dėl neapdairaus rūkymo kilęs gaisras pareikalavo aukų. Smarkiai apdegusio vyro gyvybės Kauno medikams išgelbėti nepavyko.

Policijos departamento duomenimis, liepos 11 dieną, apie 6.30 val., Kareivinių gatvėje, sandėliuke, kilo gaisras, kurio metu apdegė apie 60–70 metų amžiaus nenustatytos tapatybės vyras. Jis buvo paguldytas į ligoninę.

Įtariama, kad gaisras kilo dėl neatsargaus rūkymo. Liepos 12 d., apie 5.45 val., vyras ligoninėje mirė. Pradėtas ikiteisminis tyrimas nustatyti mirties priežasčiai.

Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamento duomenimis, ugniagesiams atvykus į įvykio vietą atlikta žvalgyba, iš apleistų sandėliukų pastato rūko dūmai.

Pastatas buvo mūrinis, 24 kv. m dydžio, priblokuotas prie buvusio kareivinių pastato, suskirstytas į sandėliukus, apleistas. Gaisras kilo 9 kv. m dydžio sandėliuke, degė lova ir aplink esančios šiukšlės.

Iki atvykstant pirmajai ugniagesių brigadai, gretimame sandėliuke nakvojęs asocialus asmuo, pajutęs iš gretima esančio sandėliuko rūkstančius dūmus, iki lauko durų ištraukė ant degančios lovos miegojusį kitą asocialų asmenį, kurio tapatybę nustatinėja Kauno apskrities vyriausiasis policijos komisariatas.

Nukentėjęs žmogus stipriai apdegė kojas iki liemens, buvo perduotas Kauno greitosios pagalbos medikams. Gaisro metu apdegė lova, 0,5 kv. m plote degė sandėliuke buvę sendaikčiai.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA