Koronavirusas Lietuvoje nusinešė devintą gyvybę (papildyta) | Kas vyksta Kaune

Koronavirusas Lietuvoje nusinešė devintą gyvybę (papildyta)

Kas vyksta Kaune, BNS 2020/04/02 15:01
Asociatyvi / R. Tenio nuotr.

Mirusiųjų nuo koronaviruso skaičius – 9, iš jų 6 iš Ukmergės. Visi mirusieji ukmergiškiai priklausė labai didelei rizikos grupei, pastaroji, jau 6-oji mirtis – garbaus amžiaus gyventojas, turėjo lėtinių ligų, mirė namuose, pranešė Ukmergės rajono savivaldybės administracijos vadovas Darius Varnas.

„Šiai valandai Ukmergėje iš viso turime 54 susirgimo atvejus, iš jų – 28 sergantys medikai ir 1 Ukmergės ligoninės administracijos darbuotojas. Lietuvoje patvirtintų ligos atvejų iš viso turime 649“, – naujausią informaciją socialiniame tinkle skelbė D. Varnas.

„Saugokite save ir kitus, tik kartu įveiksime šią užgriuvusią nelaimę! Nereikia bijoti susirgti, reikia bijoti susirgti visiems vienu metu…“, – „Facebook“ rašė D. Varnas.

Informaciją apie dar vieną mirtį BNS ketvirtadienį patvirtino Nacionalinio visuomenės sveikatos centro Vilniaus departamento vadovė Rolanda Lingienė.

„Turime informacijos apie dar vieną mirtį nuo COVID-19 infekcijos. Žmogus mirė namuose, buvo paimti tyrimai po mirties. Jis, mūsų turima pirmine informacija, ligoninėje negulėjo, ligoninėje kovo mėnesį gulėjo giminaitė“, – teigė R. Lingienė.

Kaip BNS sakė Sveikatos ministerijos atstovė, asmuo mirė savaitės pradžioje, o ketvirtadienį patvirtinta, kad jis buvo užsikrėtęs koronavirusu.

Lietuvoje koronavirusas patvirtintas 649 žmonėms, devyni žmonės mirė, septyni pasveiko.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA