Kaune į konfliktą patekęs pavežėjas nusvilo ir Vilniuje: žada skųsti policiją | Kas vyksta Kaune

Kaune į konfliktą patekęs pavežėjas nusvilo ir Vilniuje: žada skųsti policiją

Skaitytojo nuotr.

Praėjusį savaitgalį Kauno Rotušės aikštėje į konfliktą įsivėlęs pavežėjas šįkart nusvilo Vilniuje. Į sostinę padirbėti atvykęs kaunietis sulaukė kiaušinių ir miltų atakos, o bandymai prisišaukti policiją buvo nesėkmingi.

Į nemalonią situaciją Vilniuje patekęs Kauno pavežėjas Artūras Grižas nufilmuota vaizdo medžiaga pasidalino savo „Youtube“ kanale, o socialiniame tinkle „Facebook“ pateikė visą pasakojimą.

„Atvažiavau ramiai dušmanauti į Vilnių iš Kauno, nušovė policija, 40-50 kilų greitį viršijau Savanorių prospekte. Pasirašiau protokolą, čia viskas gerai, – pasakojimą „Facebook’e“ pradėjo kaunietis. – Tačiau manęs Vilniuje laukė ir tykojo neaiškus veikėjas Edvinas, po protokolo pradėjau važiuoti – jis mane pradėjo sekti“.

Pasak kauniečio Artūro, jam sustojus Geležinio vilko gatvėje, neaiškus persekiotojas taip pat įsitaisė netoliese. Artūrui iškvietus policiją, per 20 minučių pareigūnai nepasirodė, o persekiotojas nurūko neaiškia kryptimi.

„Viską pranešiau policijai, norėjau, kad jį sustabdytų ir duotų man ramiai dirbti. Dar sykį susisiekus su policija, patarė atvykti į Vilniaus komisariatą T. Ševčenkos g. 25“, – istoriją tęsė Artūras.

Kaunietis teigė, kad atvykus prie komisariato, automobilių stovėjimo aikštelėje sutiko savo persekiotoją, kuris, pasak Artūro, jo tykojo.

Artūras ėmėsi veiksmų ir automobiliu užblokavo išvažiavimą savo persekiotojui bei iškvietė policiją.

Belaukiant policijos ekipažo, supykęs persekiotojas paleido automobilio garsinį signalą, o vėliau ir kiaušinių ataką. „Jis paleido kiaušinius, miltus į trasą ant mano mergaitės „Audi A4“ ir nurūko bordiūrais iš aikštelės“, – rašė A. Grižas.

Kaunietis teigė, kad jam nuėjus į policijos komisariatą parašyti pareiškimo, jį persekiojęs asmuo nuleido visas Artūro „Audi“ padangas.

„Myliu Lietuvos policiją, bet kas šią naktį buvo, tai ne darbas, o išsityčiojimas iš manęs. Bus pareiškimas ant Vilniaus policijos darbo metodikos“, – žadėjo kaunietis, pridurdamas, kad patyrė 150 eur. nuostolį.

Laisvai samdomu pavežėju dirbantis Artūras prieš dvi dienas Kaune susikivirčijo su kitos įmonės taksistu, kuris konflikto metu kaunietį Artūrą apspjovė.

[susije_video kurie=””]

Konfliktą Kaune nufilmavęs Artūras vaizdo medžiaga taip pat pasidalino savo „Youtube“ kanale.

Dėkojame kauniečiams už tai, kad praneša apie aktualius įvykius. Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kauno aktualijas, rašykite pasinaudoję spec. forma „Pranešti naujieną“ arba per „Facebook“ puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA