Kauno meras atskleidė, kodėl R. Meilutytę pasirinko patarėja | Kas vyksta Kaune

Kauno meras atskleidė, kodėl R. Meilutytę pasirinko patarėja

Asociatyvi / R. Tenio nuotr.

Prieš kelias dienas pasigirdo žinia apie naująją Kauno mero V. Matijošaičio patarėjų komandos narę, olimpinę čempionę Rūtą Meilutytę. „INIT TV“ pasidomėjo priežastimis, kurios paskatino šį mero sprendimą.

„INIT TV“ reportaže Kauno meras, paklaustas kodėl pasirinko gerai žinomą Lietuvos plaukikę į savo patarėjų komandą, nurodo, kad R. Meilutytė yra „labai simpatiška, daug pasiekusi, žinoma plaukikė“.

„Mergaitė tikrai išmano tą sritį. Pas ją išsilavinimo gal šiai dienai nėra, bet ji tą sritį išmano ir man bus malonu“, – „INIT TV“ teigė V. Matijošaitis.

Meras taip pat užsiminė apie R. Meilutytės atsakomybes ir planus naujose pareigose. „Važiuosime ir į Vyriausybę, kalbėsimės ir apie pinigus, ir apie vaikų užimtumą“, – naujosios patarėjos pareigas apibūdino V. Matijošaitis.

„INIT TV“ R. Meilutytės pasiteiravus, ar gavusi pasiūlymą ilgai galvojo kol jį priėmė, žinoma plaukikė atskleidė, kad sulaukusi darbo pasiūlymo iš Kauno mero, jį priėmė ilgai nedelsdama.

„Pačiai buvo įdomu, kažkas naujo, nebandyto“, – darbo pasiūlymą paskatinusiomis priimti priežastimis dalinosi „auksinė žuvelė“.

Rūta teigė, kad oficialiai dirbti pradėjo neseniai ir konkrečių darbų atlikti dar nespėjo. Olimpinė čempionė nurodė, kad pirmiausia jai reikia įsigilinti į bendrą Kauno vaizdą.

„Galiu ateiti į darbą, galiu dirbti iš namų. Gan lankstus darbas, neturiu kiekvieną dieną sėdėti ofise ir kažką rašyti“, – naujojo darbo privalumais dalinosi R. Meilutytė.

Daugkartinė rekordininkė „INIT TV“ teigė, kad viliasi, jog galės patarti sporto tema ir kaip sportas gali būti žmonių gyvenimo dalimi.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA