Aleksote automobilį apsupo „Aro“ pareigūnai (papildyta) | Kas vyksta Kaune

Aleksote automobilį apsupo „Aro“ pareigūnai (papildyta)

Vaizdo įrašo stopkadras nuotr.

Pirmadienio rytą kauniečiai pastebėjo sujudimą Aleksoto kalno nuokalnėje. Aplink šviesios spalvos automobilį būriavosi „Aro“ pareigūnai.

Veiksmas minėtoje vietoje iš karto patraukė eismo dalyvių dėmesį, šie teiravosi, kas vyksta? Kiti įvykio akimirkomis pasidaliję socialinio tinklo „Facebook“ grupėje juokavo, jog veikiausiai tarnybos atstovai kažką pasveikino su artėjančiomis šventėmis.

Portalo „Kas vyksta Kaune“ žurnalistams susisiekus su Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato (VPK) atstovais, žinia apie rytinį įvykį buvo patvirtinta. Tačiau šiuo metu esą yra atliekami ikiteisminio tyrimo veiksmai. Informacija apie tai bus pateikta šiek tiek vėliau.

Papildyta

Kauno apskrities VPK pirmadienio popietę patikslino, kad policijos pareigūnai, bendradarbiaudami su kolegomis iš užsienio bei „Aro“ pareigūnais, vykdo operaciją, kurios metu sulaikomi asmenys, galimai darę nusikalstamas veikas ne tik Lietuvoje, bet ir Europoje.

Šiuo metu dalis įtariamųjų sulaikyta, o kitų asmenų sulaikymo operacija tęsiama. Daugiau informacijos apie vykdomą tyrimą teisėsaugininkai pateiks rytoj.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA