Lietuviai susidorojo su neramumais antroje rungtynių pusėje: įveikti Nigerijos krepšininkai | Kas vyksta Kaune

Lietuviai susidorojo su neramumais antroje rungtynių pusėje: įveikti Nigerijos krepšininkai

Delfi nuotr.

Du iš dviejų. Nors rungtynių pradžia kėlė neramumų daugumai Lietuvos rinktinės sirgalių, trečiajame kėlinyje krepšininkai įrodė savo pranašumą ir užbaigė rungtynes rezultatu 89:80

Pirmame turnyro rate lietuviai išbarstė milžinišką persvarą ir sunkiai įveikė olimpiados šeimininkę Braziliją 82:76, o afrikiečiai akivaizdžiai pralaimėjo Argentinai 66:94.

Lietuva sėkmingiau pradėjo susitikimą ir pirmavo (2:0, 9:6, 11:6). Tačiau lietuviai suklydo net 7 kartus, pralaimėjo atkarpą 0:8 ir po pirmų 10 min. atsiliko nuo varžovų 13:16.

Antrame ketvirtyje Nigerijos krepšininkai žaidė laisvai, taikliai atakavo iš toli ir po lygios kovos per kelias pirmas minutes atitrūko 34:40. Po 20 min. žaidimo afrikiečiai pelnytai turėjo 5 taškų pranašumą (36:41).

Trečiasis kėlinys priminė geriausius Jono Mačiulio laikus – lengvojo krašto pastangomis lietuviai išsiveržė į priekį dviženkliu skirtumu ir kėlinį laimėjo 16 taškų skirtumu.

Nors paskutiniame ketvirtyje Nigerijos krepšininkai dar bandė surengti kelis spurtus, jiems atsitiesti nepavyko, ir lietuviai reabilituojasi antrojoje rungtynių pusėje ir pasiekia užtikrintą pergalę.

Daugiau skaitykite čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA