Miestą nuo vandens vaduojanti brigada: vairuotojai, ką jūs darote? | Kas vyksta Kaune

Miestą nuo vandens vaduojanti brigada: vairuotojai, ką jūs darote?

Kas vyksta Kaune nuotr.

Į portalo „Kas vyksta Kaune“ akiratį pateko bendrovės „Kauno vandenys“ avarinė brigada, penktadienio vakarą vaduojanti miestą nuo vandens pertekliaus po audros. Jonavos gatvėje atkemšantys kanalizacijos šulinius vyriškiai, per penktadienio vakarą buvo ne kartą išmaudyti neatidžių vairuotojų, kurie per didžiules balas skrosdavo nemažindami greičio, taip sukeldami vandens pliūpsnius. Ne visiems dirbusiems ir iki kelių į vandenį įbridusiems darbuotojams pavyko likti sausiems.

Kalbinti vyriškiai teigė, kad dalis Kauno vairuotojų visiškai negerbia jų ir pro avarines balas pravažiuoja nei kiek nesulėtindami greičio.

„Anksčiau su žiguliukais per balas taip nevažinėdavo. O dabar, kuo geresnis džipas, tuo didesnę bangą daro“, iki kaulelių šlapi kalbėjo „Kauno vandenų“ darbuotojai ir prašė paraginti vairuotojus būti supratingesniems ir jų netaškyti, nes po balas per dieną ir taip tenka prisibraidyti.

Daugiausiai rūpesčių vandentiekio prižiūrėtojams sukėlė kanalizacijos šulinius užkimšusi nupjauta žolė, kuri vandens upeliais tekėjo į kanalizacijos sistemą.

Bendrovės „Kauno vandenys“ budintis dispečeris portalui „Kas vyksta Kaune“ teigė, kad iki 21 valandos buvo užregistruota apie 30 iškvietimų dėl užsikimšusių šulinių.

Tuo tarpu Žemaičių gatvėje šulinių dangčius lietaus vanduo tiesiog nuplovė.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA