Rekordas: 1000-oji laida Krepšinio pasaulyje su Vidu Mačiuliu | Kas vyksta Kaune

Rekordas: 1000-oji laida Krepšinio pasaulyje su Vidu Mačiuliu

Kaunas.lt nuotr.

Dvi sukaktys per vieną savaitę – tokios džiugios naujienos laukia legendinio krepšinio žurnalisto Vido Mačiulio. Pirmadienį atšventęs 70-metį, sekmadienį Vidas pristato tūkstantąją savo vedamą laidą „Krepšinio pasaulyje su Vidu Mačiuliu“.

Tūkstantojoje laidoje, kurias peržiūrėti visas transliuotas eteryje reikėtų net 21 paros, žiūrovai gali pamatyti ne tik archyvinius kadrus, bet ir laidos autoriaus kolegoms duotų interviu ištraukas, ir žinoma, akimirkas, kai su dvigubu jubiliejumi televizijos žurnalistą Vidą Mačiulį sveikina ne tik krepšininkai.

Jubiliejinę laidą veda krepšininkas Edgaras Ulanovas. Sausio 24-osios popietę krepšininkas Edgaras Ulanovas su komandos draugais išbėgs į ,,Žalgirio“ areną ir žais LKL rungtynes su Alytaus ,,Dzūkija“. O šio sekmadienio rytą BTV žiūrovai jį dar pamatys be kamuolio Kauno menininkų namuose. Iš kūrybos žmonių menės žaidėjas veda tūkstantąją televizijos laidą ,,Krepšinio pasaulyje“.

„Tuo nereikia stebėtis. Edgaras Kaune gimė 1992-ųjų sausio 7-ąją, o po keturių dienų žydriuosiuose ekranuose pasirodė ir pirmoji laida, skirta oranžinio kamuolio sportui. Joje dalyvavo tuometiniai ,,Žalgirio“ klubo nariai treneris Aleksandras Kosauskas ir jau Amžinatilsy atstovas ryšiams su užsieniu Arūnas Pakula. Todėl krepšininkas ir pristatys savo bendraamžę ,- sako programos „Krepšinio pasaulyje“ autorius Vidas Mačiulis. – Labiau mus nustebino kaunietis TV žiūrovas Edvardas Parazinskas, supažindinęs su savo papūgėlę Žakutis“.

Su pasididžiavimu kaunietis Žakutis taria „Lietuva, Tėvyne mūsų“, „žalia balta, žalia balta“ , o dažniausiai vis kartoja ir kartoja „Krepšinio pasaulyje“. Kompozitoriaus Juliaus Siurbio sukurtas šaukinys labai patinka ne tik papūgai, vaikams bei senjorams, bet ir žaidėjams bei treneriams. Net ir Arūnas Valinskas su laidos autoriumi ilgiau nei reikia eteryje duetu traukia. Aktoriai Andrius Žebrauskas bei Rolandas Kazlas irgi šią laidą savo išmoningumu išgarsino. Ką dabar kalba Sergejų Jovaišą parodijavęs R.Kazlas, ar dar prisimena, kokią dainą apie V.Mačiulį sudėjo A.Žebrauskas?

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA