Kauno „Žalgirio“ jaunimas įveikė „Lietuvos rytą“ ir važiuos į Berlyną | Kas vyksta Kaune

Kauno „Žalgirio“ jaunimas įveikė „Lietuvos rytą“ ir važiuos į Berlyną

R. Tenio nuotr.

Kaune surengtose Europos jaunimo lygos atrankos finalinėse kovose triumfavo jaunieji žalgiriečiai. „Žalgirio“ arenoje po aštuoniolikmečių Kauno „Žalgirio“ kojomis kito „Lietuvos ryto“ komanda. Kauniečiai laimėjo rezultatu 87:76.

„Žalgirio“ jauniai atrankos kovose keliavo be jokių pralaimėjimų. Kelią į finalą užtikrino pergalė prieš Turkijos ekipą. Kauno „Žalgirio“ jaunimo komanda, kaip ir praėjusiais metais, pelnė kelialapį į pagrindinį turnyrą, kuris šiemet vyks Berlyne.

Ketvirtajame kėlinyje teisėjai negalėjo jaunųjų žalgiriečių ir skyrė dvi technines pražangas iš eilės. Abi jos buvo palydėtos švilpimais r nepasitenkinimu, nes pirmuoju kartu sirgaliai buvo įsitikinę, kad „Lietuvos ryto“ žaidėjas sužingsniavo. Antroji techninė pražanga vis tiek neišvedė „Lietuvos ryto“ jaunimo į priekį, o žalgiriečiai greit vėl surinko buvusią taškų persvarą. Vilniaus jaunimo „Lietuvos ryto“ komandai beliko tenkintis antrąja vieta.

Tarp geriausių turnyro žaidėjų – du Kauno „Žalgirio“ žaidėjai A. Velička ir I.Hartensteinas. pastarasis pripažintas geriausiu vidurio puolėju ir naudingiausiu žaidėju. „Lietuvos ryto“ komandoje pasižymėjo G. Vasiliauskas.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA