G. Krapikas: buvo skolingi sirgaliams pergalę | Kas vyksta Kaune

G. Krapikas: buvo skolingi sirgaliams pergalę

delfi.lt 2015/11/19 23:19
R. Tenio nuotr.

Kauno „Žalgiris“ (3/3) reabilitavosi po skaudaus antausio Atėnuose. Gintaro Krapiko auklėtiniai Eurolygos C grupės rungtynėse namie 67:56 nugalėjo Zelionos Guros „Stelmet“ (1/5) ekipą iš Lenkijos.

„Žalgiris“ iškovojo pelnytą pergalę – sveikinu. Žaidėme su energija iki pat pabaigos. Šiandien pagrindinė problema buvo mūsų puolimas, nepataikėme lengvų taškų, nepelnėme taškų iš po krepšio, prametėme svarbius baudos metimus. Bet kokiu atveju buvo smagu žaisti šiame krepšinio mieste“, – spaudos konferencijoje kalbėjo „Stelmet“ strategas Saso Filipovski.

„Tai buvo klampios ir sunkios rungtynės, tačiau džiugu, kad iškovojome pergalę namuose. Šiandien pergalę lėmė nusiteikimas. Pasitaikė sunkesnių atkarpų, tačiau kovėmės iki pabaigos ir tai lėmė pergalę“, – teigė Paulius Jankūnas.

„Prieš rungtynes paruošėme planą, kurį pavyko įvykdyti. Gerai gynėmės – varžovai net nepelnė 60 taškų. Tai buvo pagrindinis veiksnys“, – kalbėjo Mantas Kalnietis.

„Sirgaliai nusipelnė pamatyti pergalę namuose, ne per TV ekranus. Svarbu, kad šiandien laimėjome. Kita vertus visi komandos nariai buvo skolingi sirgaliams už praėjusią savaitę, kai neparodėme savo tikrojo veido. Vyrai parodė kietą kovą ir šventėme pergalę. Rungtynes pradėjome linksmiau, tačiau vėliau pradėjome saugoti persvarą, o varžovau grįžo į rungtynes. Tačiau iš esmės kontroliavome rungtynes“, – kalbėjo „Žalgirio“ strategas Gintaras Krapikas.

Jau sekmadienį „Žalgirio“ laukia principinė LKL dvikova su Vilniaus „Lietuvos rytu“.

„Nors tai eilinės LKL rungtynės, nereikia slėpti, kad jos yra išskirtinės. Norime joms pasiruošti ir laisvų dienų iki dvikovos neturėsime. Tikiuose, kad spėsime pasiruošti“, – teigė G. Krapikas.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA