Kauno choras per Šv. Velykas laukia miestiečių palaikymo | Kas vyksta Kaune

Kauno choras per Šv. Velykas laukia miestiečių palaikymo

Plieninis Kauno choras sekmadienį ruošia labai stiprų pasirodymą, kuriuo tikisi nustebinti žiūrovus. Atlikėjai pateiks visiems žinomą kūrinį, tačiau netikėtoje kompozicijoje, kuri privers susimąstyti apie žmonių tarpusavio santykius.

„Thundertale“ grupės, kuri veda Kauną į „Chorų karų“ pergales, narys Laurynas portalui „Kas vyksta Kaune“ pasakojo, jog kauniečiai šventiniam pasirodymui skiria ypatingą dėmesį. Derinami ne tik dainos akordai, choreografija, bet taip pat ir šviesų šou, kuris perkels žiūrovus į netikėtą erdvę.

[susije_video kurie=”1″]

„Sekmadienį bus netikėtas muzikinis sprendimas, kokio dar nesame darę. Žiūrovai pamatys gražų šou. Daina skambės dar negirdėtoje formoje ir šviesų kontekste. Savo pasirodymu norime perduoti žiūrovams svarbią žinutę apie žmonių susiskaldymą ir priminti, jog esame vienos motinos Tėvynės vaikai. Tikimės, jog žmonės visa tai pajaus ir Šv. Velykų vakarą pagalvos bei širdyse pasiliks bent mažas pėdsakas“, – intrigavo Laurynas.

Kol kas Plieninis Kauno choras išlaiko intrigą ir neatskleidžia, kokį kūrinį atliks sekmadienį, tačiau tikina, jog dainą visi puikiai žinome, tačiau nesame girdėję taip pateiktos. Šv. Velykos yra tinkama proga tokią dainą dainuoti ir priminti žmonėms, jog dabar visuomenė yra susiskaldžiusi dėl įvairių politinių, meninių požiūrių. „Thundertale“ atstovas pasakojo, jog žmonės pamiršta, jog yra artimi ir turi vyrauti žmogiškumas, o šviesi šventė yra puiki proga visiems tai priminti.

[susije_video kurie=”2″]

Kauno choras jaučia vis didėjantį darbo krūvį ir atsakomybę, tad viliamasi, jog pastangas įvertins ne tik kauniečiai, bet taip pat ir kitų miestų žiūrovai ir tai užtikrins kelią į tolimesnius pasirodymus.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA