Dangaus restoranas grįžta į Kauną | Kas vyksta Kaune

Dangaus restoranas grįžta į Kauną

Rugpjūčio 20-23 dienomis Kaune karaliaus visame pasaulyje puikiai žinomas restoranas, stebinantis unikalia koncepcija.

„Dinner in the Sky” pasiūlys neįprastus pusryčius, pietus ar vakarienę 50 metrų aukšyje. Gurmaniški geriausių virtuvės šefų patiekalai, gyva muzika ir laikinosios sostinės panorama atsivers visiems, panorusiems išbandyti šią gardžiai ekstremalią pramogą.

Keturias dienas restorano svečius maloniai stebins vieni talentingiausių virtuvės meistrų. Tai – šefai Artūras Naidenko ir Mihkel Heinmets.

Artūras Naidenko yra žaibiškai išgarsėjusio ir didelio pasisekimo sulaukusio restorano „Uoksas” įkūrėjas ir savininkas. Ilgametė patirtis Lietuvos ir užsienio restoranuose subrandino mintį grįžti prie lietuviškos savasties, adaptuojant vietinius sezoninius produktus ir miško gėrybes dermėje su naujomis gamybos technologijomis bei moderniu pateikimu, tokiu būdu atrandant naują lietuvišką virtuvę. „Uokso” kūrybinės virtuvės misija – kulinarijos kultūros sklaida bei valgytojų skonio ugdymas Kaune.

Tuo tarpu Mihkel Heinmets – pripažintas garsus virėjas Estijoje. Aistrą maisto mokslui jis jautė nuo pat mažens. Baigęs mokyklą, Mihkel pradėjo krimsti gardžius kulinarijos mokslus. Dirbo restoranuose visame pasaulyje ir dabar bendradarbiauja su geriausiais pasaulio šefais. Dar svarbiau yra tai, kad jis trokšta išmokti vis daugiau kiekvieną dieną ir kiekvieną minutę.

Šiuo metu Mihkel vadovauja Talino širdyje įsikūrusio Wiegand restorano virtuvėje. Jo misija virtuvėje yra nuolatinė tobulybės paieška – puikūs ingredientai, tobulas jų suderinimas ir atsidavimas gamybos procesui, siekiant sukurti nepriekaištingą patiekalą, suteikiantį didžiausią malonumą. Mihkel išskirtinumas yra tas, kad jis gali pabrėžti mažyčius niuansus ir gerą maistą paversti puikiu. Jo žodžiais tariant: „Maistas visada „kalbėjosi“ su manimi. Dabar mano tikslas yra išmokyti kiekvieną, kaip suprasti ir įvertinti kokybišką maistą“.

„Dinner in the Sky” įsikurs bene įspūdingiausioje Kauno vietoje – šalia Kauno pilies. Organizatoriai patiekalų paketus siūlo užsisakyti internete kuo greičiau, nes vietų paprasčiausiai gali greitai nelikti. Pernai metais Lietuvoje restoranas aptarnavo net 1600 lankytojų, o visi siūlomi dienos bei vakaro paketai buvo išparduoti akimirksniu.

Pasirinkite patys – norite skaniai papietauti ar pavakarieniauti, o galbūt atsigerti aukštos klasės gėrimų – „Dinner in the Sky” siūlo jums net penkis paketus, priklausomai nuo pageidaujamo meniu ir nuo to, kiek laiko norite mėgautis šia precedento neturinčia pramoga.

Unikalusis „Dinner in the Sky” restoranas – tai išskirtinė 22 vietų platforma-stalas, kuris yra pakeliamas į 50 metrų aukštį įspūdingiausiose įvairių miestų vietose. Šįkart, rugpjūčio 20-23 dienomis, „Dinner in the Sky” atkeliauja į Kauną! Kartu su restorano svečiais į dangų kils ir minėti virtuvės šefai, kurie patiekdami dangiško skonio netradicinius patiekalus, maloniai bendraus su lankytojais.

Dangaus restoraną „Dinner in the Sky“ žymusis ekonomikos žurnalas „Forbes“ yra įtraukęs į neįprasčiausių valgymo vietų dešimtuką. Šią unikalią pramogą išbandė net Monako princas Albertas bei Švedijos princas Karlas Filipas.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA