Politikai nesiryžo apriboti „G Loft“ ir „Dejavu Party Bar“ alkoholio licencijų | Kas vyksta Kaune

Politikai nesiryžo apriboti „G Loft“ ir „Dejavu Party Bar“ alkoholio licencijų

Archyvo nuotr.

Po ilgų diskusijų politikai nesiryžo apriboti alkoholio prekybą dvejuose Rotušės aikštėje įsikūrusiuose baruose. Pagal sprendimo projektą buvo siūloma apriboti prekybos licencijas nuo 22 iki 6 val. barams, dirbantiems naktį, tačiau po balsavimo paaiškėjo, kad tik 2 tarybos nariai buvo už tokį sprendimą.

Po ilgiau nei pusvalandį trukusių audringų diskusijų ir išklausius senamiesčio verslininkų atstovų pasiūlymus, politikai nusprendė, kad apriboti alkoholio licencijų kol kas nereikia.

„Buvo surinkta per 200 gyventojų parašų, kurie palaiko mūsų verslininkų veiklą. Prašau nenaikinti dabar jokių licencijų, o kviečiu merą kartu inicijuoti senamiesčio teisinį sureguliavimą, nes dabar kiekviena bobutė mums gali aiškinti, kad jūs jau penkias minutes kaip neišjungėte muzikos“, posėdyje sakė Senamiesčio draugijos valdybos pirmininkas Edmundas Kolevaitis.

„Politikams kviečiu apsilankyti tose vietose, kurioms žadame naikinti licencijas“, sakė Kauno meras Andrius Kupčinskas.

Po balsavimo replikos teise pasinaudojęs vicemeras Vytautas Vasilenko teigė, kad verslininkai turėtų rūpintis ne tik verslo plėtra, bet ir gyventojų poreikiais.

„Nenorėjau kištis į balsavimą, bet ne vienam teko būti užsienyje, prieini prie baro, nieko negirdi, atidarai duris – ten pragaras. Verslininkai turėtų pagalvoti ir investuoti į izoliacines medžiagas“, sakė V.Vasilenko.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA