Pristatytas reprezentacinis vaizdo klipas „Kaunas dalinasi jausmais” (žiūrėkite ir įvertinkite) | Kas vyksta Kaune

Pristatytas reprezentacinis vaizdo klipas „Kaunas dalinasi jausmais” (žiūrėkite ir įvertinkite)

Trečiadienį Kauno kino studija pristatė naują savo darbą – vaidybinį vaizdo klipą „Kaunas dalinasi jausmais“. Tai pirmasis Kauno kino studijos darbas, kuriame pristatomas Kaunas kaip turizmo objektas.

Klipe vaidino jaunieji aktoriai, kurie buvo atrinkti per aktorių atranką. Jie sutiko dirbti be užmokesčio, nes vaizdo klipo kūrėjai turėjo išsisukti su 6 tūkst. litų skirtu finansavimu. Papildomai dar prisidėjo rėmėjai, kuriems pristatymo metu buvo padėkota.

Kaip skelbia kūrėjai, naujasis vaidybinis vaizdo klipas nuo šiol kvies miesto svečius aplankyti ir pažinti Kauną. Klipo kūrėjai pasirinko vaizduoti Kauną per jaunų, veiklių ir gražių žmonių meilės istoriją, atskleisdami jo architektūrą, gyvenimą, grožį, kasdienį ritmą. Visi miestai stengiasi būti pastebėti. O vaizdo klipas – puiki priemonė miestui pristatyti ir reklamuoti įvairių renginių, parodų ar oficialių priėmimų metu.

Kino studijos direktorius Mantvidas Žalėnas po filmo pristatymo sakė, kad kurdami šį vaizdo klipą stengėsi parodyti tai, dėl ko į Kauną važiuoja užsieniečiai: „Aš turiu draugą, kuris nuomoja butus užsieniečiams. Kaip aš su jais bendrauju tai jie sako: kokios pas jus gražios panos. Būkim biedni bet teisingi – į Kauną atvažiuoja ne pilies pasižiūrėti, bet atvažiuoja pažiūrėti ir pabendrauti su gražiomis panomis. Visada galvoji apie klipo tikslą. Tai tikslas ir yra – važiuoja į miestą pažiūrėti gražių žmonių. Žiūrėdami tokį filmuką matys gražias panas ir tikės, kad jos yra čia“, – sakė M.Žalėnas.

Pagrindinį vaidmenį vaidybiniame vaizdo klipe vaidinusi Paulina Liubertaitė nuo vaikystės svajojo apie aktorystę. „Sužinojusi apie šią atranką iš karto nusprendžiau išbandyti savo jėgas. Tikėjau savimi, o tai turbūt ir lėmė mano pergalę atrankoje. Filmavimų metu supratau, kad aktoriaus duona nėra tokia lengva, kaip kartais gali atrodyti iš šalies. Pavyzdžiui, įkritimo į fontaną sceną filmavome spalio mėnesį. Jau lauke buvo šalta, o teko vaidinti, kad vasara“, – prisiminė P. Liubertaitė.

„Norėčiau padėkoti visai kūrybinei grupei, aktoriams, grupei „Golden Parazyth“ už muziką klipui, rėmėjams ir visiems partneriams, kurie dirbo savanoriškai ir su dideliu užsidegimu prisidėjo prie projekto įgyvendinimo. Tikiuosi, kad sukurtas klipas patiks tiek siužetine, tiek vaizdo kokybės prasme. Filmavome miestą ir dieną, ir nakti, saulei tekant ir leidžiantis, ir net iš malūnsparnio. Medžiagos prifilmuota labai daug, gaila, kad visko į šį klipą negalėjome sutalpinti. Bet manau, kad šią medžiagą perduosime Kauno miesto savivaldybei, kuri panaudos ją ateityje įvairių miestą reprezentuojančių renginių metu“, – kalbėjo vaidybinio klipo režisierius Nerijus Brokas.

Kviečiame žiūrėti vaizdo klipą ir komentaruose įvertinti, ar šis naujasis Kauno kino studijos darbas atspindi Kauno veidą.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA