Tūkstančiams Kauno mokytojų surengta šventė Sporto halėje | Kas vyksta Kaune

Tūkstančiams Kauno mokytojų surengta šventė Sporto halėje

R. Tenio nuotr.

Artėjančios Tarptautinės mokytojo dienos proga Kauno miesto rotušėje apdovanoti Metų mokytojai. Tradiciškai šis apdovanojimas įteiktas penkiems per pastaruosius metus profesinėje srityje pasižymėjusiems mokytojams.

„Dėkoju jums už meilę ir dėmesį, kurį skiriate mūsų atžaloms. Didžiąją laiko dalį vaikai praleidžia su jumis, todėl suprantama, kad jūsų įtaka jų brandai yra labai didelė. Linkiu jums kuo didžiausios sėkmės ir ištikimybės savo profesijai“, – mokytojus sveikino Kauno meras A. Kupčinskas.

„Mokytojas atsineša gerąją patirtį ir perduoda ją mokiniams. Jūsų noras dovanoti save mokiniams yra gerai matomas ir tampa žinia. Jūs esate dovana visuomenei. Dėkoju, kad esate mokytojai iš didžiosios raidės“, – mokytojus sveikino ir vyskupas Kęstutis Kevalas.

Penkioms mokytojoms už pasiaukojamą, kūrybingą darbą, projektinę veiklą ir kitus nuopelnus buvo įteikti Metų mokytojo apdovanojimai. Meras apdovanojo Idaliją Braškytę, Kauno Kazio Griniaus progimnazijos choreografijos mokytoją ekspertę, už lietuviško šokio kultūros ir tautinio identiteto ugdymo savitumo puoselėjimą, profesionalumą, autentiškos patirties sklaidą, iniciatyvumą, atsakingumą, aktyvią metodinę, kūrybišką, inovatyvią projektinę veiklą, atstovavimą miestui šalyje ir užsienyje.

Po apdovanojimų visi mokytojai sugūžėjo į Kauno sporto halę, kur specialiai jiems buvo surengtas koncertas. Mokytojų sveikinimo koncerte pasirodė Deivis ir Renata, pučiamųjų orkestras „Ažuolynas“ ir kt.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA