Gautas pranešimas apie galimai Kauno oro uoste padėtus sprogmenis (video) | Kas vyksta Kaune

Gautas pranešimas apie galimai Kauno oro uoste padėtus sprogmenis (video) papildyta

Kauniečiai informavo apie galimai evakuotą Kauno oro uostą. Policijos pareigūnų žiniomis, pranešimas galimai melagingas, bet patalpose vykdomi patikrinimai, laikinai sustabdytas keleivių judėjimas.

„Prieš pusvalandį visus evakavo iš Kauno oro uosto, tačiau niekas nepaaiškina kas vyksta. Suvažiavo pilna tarnybų. Keleiviai laukia lauke, atsitraukę nuo oro uosto minimum 100 metrų, nuo vėsaus oro glaudžiasi šalia esančiame hotelyje.

Gauta informacija, kad šiandien čia jau antras kartas, tik pirmą kartą evakuacija truko 5 min, o dabar trunka jau geras 40 min“, – pranešė šalia oro uosto esanti skaitytoja Aistė.

Susisiekus su Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato budinčiu pareigūnu, šis patvirtino, jog oro uoste vykdomi saugumo užtikrinimo darbai, nes gautas galimai melagingas pranešimas, jog oro uoste padėti sprogmenys.

„Pristabdytas keleivių patekimas į oro uostą, skrydžiai nesustabdyti. Tikimės, kad apie 30 min truks patikrinimas ir piliečiai galės tęsti savo keliones“, – portalui „Kas vyksta Kaune“ komentavo policijos pareigūnas.

Papildyta 17.55 val.

Skaitytojų teigimu, keleiviams jau leista įeiti į oro uostą ir tęsti savo kelionių planus.

Dėkojame kauniečiams už tai, kad praneša apie aktualius įvykius. Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kauno aktualijas, rašykite pasinaudoję spec. forma „Pranešti naujieną“ arba per „Facebook“ puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA