Pavasario naujienos jau „Save“: pirkinių centras kviečia į „Grožio ir namų dienas“ | Kas vyksta Kaune

Pavasario naujienos jau „Save“: pirkinių centras kviečia į „Grožio ir namų dienas“

Pirkinių centras „Savas“ / Organizatorių nuotr.

Pavasarį atgimstanti gamta įkvepia atnaujinti garderobą, kvepalų ar kosmetikos lentyną bei namų aplinką. Pavasario naujienos jau atkeliavo į pirkinių centrą „Savas“ –  balandžio 18-20 d. čia vyks „Grožio ir namų dienos“. Užsukti ir pasižvalgyti išties verta – „Savas“ pirkėjams paruošė specialius pasiūlymus ir nuolaidas.

Pirkinių centras „Savas“, pasak jo vadovės Aušros Lapinskienės, puiki vieta, padedanti ne tik atsinaujinti, bet ir rūpintis savo sveikata, kūnu bei jo grožiu. Čia įsikūrę daugybė grožį puoselėjančių parduotuvių: „Douglas“, „Drogas“, „Eurokos“, „Vitrina Pro“, „Cascada“, „Juara“, „Rimi“, „MashUp“. Kosmetika prekiauja ir „Benu“ bei „Gintarinė“ vaistinės. Nepaisant įvairių prekių pasiūlos, kosmetikos, parfumerijos ir kūno priežiūros parduotuvės pirkinių centre „Savas“ sulaukia bene daugiausiai lankytojų ir pirkėjų.

„Čia visuomet randu tai, ko man reikia, o kosmetikos pasirinkimas – išties didžiulis. Ir nereikia paaukoti labai daug laiko – viskas šalia, koncentruotai. Apsipirkus dar lieka laiko išgerti kavos „Čiliake“, – atviravo pirkinių centro „Savas“ galerijoje užkalbinta studentė Ieva.

Išskirtinės pavasario nuolaidos

Atėjus pavasariui, pirkinių centre „Savas“ pasipylė ir daugybė nuolaidų. Balandžio 18-20 d. pirkinių centre „Savas“ taip pat praūš „Grožio ir namų dienos“, kurių metu numatomos didžiulės nuolaidos kosmetikai, kvapams, kūno ir plaukų priežiūros prekėms, higienos priemonėms, papuošalams, drabužiams, aksesuarams, rankinėms, namų apyvokos bei gyvūnų priežiūros prekėms.

Anot „Savas“ vadovės, „Grožio ir namų dienų“ metu pirkinių centro lankytojų lauks specialūs pasiūlymai, papildomos nemokamos paslaugos, įvairių prekių mėginukai ir kt.

Pirkinių centras „Savas“ / Organizatorių nuotr.

Pavasario kvapą padės atrasti „Douglas“

Pasinerti į grožio pasaulį, išsirinkti kūno priežiūros priemonių, naują makiažo spalvų paletę, o gal pasilepinti kvapų skyriuje kviečia ir pirkinių centre „Savas“ įsikūrusi parduotuvė „Douglas“.

„Douglas“ parduotuvės kvapų ekspertė Aurelija Varnienė papasakojo, kas madinga šį sezoną ir kuo šiltuoju metų laiku turėtų kvepėti moteris. Kvapų specialistė atkreipia dėmesį, kad nors parfumeriai nenuilsdami kuria naujus šedevrus, moterys myli senuosius ir laiko patikrintus kvepalus, tokius kaip „Chanel Coco Mademoiselle“, „Lancome Tresor Midnight Rose“, „Carolina Herrera 212“, „Lanvin Eclat d’Arpege“.

„Žinoma, neišpakuotą šių kvepalų dėžutę visada verta išsaugoti ateinančiam dešimtmečiui, tačiau mes siūlome pakeisti kasdieninę kvepinimosi rutiną dar neatrastais kūriniais, kurie pavergs ne tik jūsų, bet ir aplinkinių širdis! Rinkitės „Shiseido Zen“, „Mugler Angel Nova“, „Cloe Nomade“, „Molinard Vents et Marees“. Šie kvepalai atspindės jūsų moteriškumą ir tikrai nenuskambės jau girdėtomis ir nuspėjamomis natomis“, – patarė „Douglas“ kvapų eksperė A. Varnienė.

„Douglas“ parduotuvėje – gausybė kvepiančių pasiūlymų įvairiems skoniams.

„Rožės, jazminai, tuberozos ir kiti žiedai – tai tarsi neatsiejamas moteriškumo simbolis. Mėgstančios gėlių kvapus renkasi „Dior Poison“, „J‘Adore“… Tačiau ne visos moterys yra „gėlių mergaitės“, daugelis nori ir renkasi drąsias bei modernias kvapiųjų vandenų kompozicijas. Šiuolaikinė parfumerija nebebrėžia jokios ribos tarp to, kas skirta vyro, o kas moters odai. Svarbiau kaip mes jaučiamės dėvėdami vienus ar kitus kvepalus. Juk kvapas turi pabrėžti ir atskleisti mūsų vidinius ketinimus! Atraskite „Boucheron Quatre Iconic“, „Billie Eilish No.2“, ir naujuosius „Calvin Klein Eternity Aromatic Essence“ kūrinius“, – vardijo A. Varnienė.

„Douglas“ / Organizatorių nuotr.

Vaisiai, gėlės ir magiškoji vanilė

„Douglas“ parduotuvės konsultantės pažymi, kad pavasarį bei vasarą ypač puikią nuotaiką padės sukurti ir nauji vaisių bei gėlių aromatai: „YSL Black Opium Over Red“, „Giorgio Armani My Way Nectar“, „Abercrombie & Fitch Authentic Self“, „Versace Dylan Purple“, „Ariana Grande God Is A Woman“, kuriuose fantazijas kursto prinokusių kriaušių akordai. Vyšnių natos neaplenkia tokių šarmingų kompozicijų kaip „Tom Ford Lost Cherry“, „Q (Qeen)“ ir „Q Intense Dolce & Gabanna“, „Lancome La Nuit Tresor Intense“ ir „Furla Authentica“.

„Kalbant apie gurmaniškus kvepalus, pastarųjų metų tendencijos – daugiau nei aiškios – vanilė! Visgi didysis atradimas ir sėkmė šio magiško ingrediento kvepaluose – tai aukšto parfumerių meistriškumo darbo vaisius – kad kvepėtume ne kaip saldus desertas, o kaip visus įkvepianti meilės deivė. Būtinai išbandykite šias nenuspėjamas ir jaukias dizainerių kvepalų naujienas: „Burberry Goddess“, „Dolce & Gabanna Devotion“, „Jimmy Choo I want choo“. Nustebsite, kokią atmosferą šie kvapai sugeba sukurti! O jeigu nepraeisite pro skyrelį IŠSKIRTINIAM SKONIUI, galėsite išbandyti ekstravagantiškus kvepalus, padėsiančius atskleisti jūsų individualumą“, – apie kvepalų pasaulį pasakojo A. Varnienė.

Kvapų patarimai ir vyrams

Plačiame „Douglas“ parduotuvės kvapų asortimente nėra pamiršti ir vyrai. Parduotuvėje galima rasti ne tik  jau pamiltus „Jean Paul Gaultier Le Male“, „Hugo Boss Bottled“, „Clinique Happy for Men“, „Voyage d‘Hermes“ kvepalus, bet ir  visas naujienas, kuriomis tikrai verta praplėsti savo kvepalų garderobą.

„Kvepinkitės „Givenchy Gentleman“ ir niekada neprašausite“, – patarė „Douglas“ parduotuvės vadovė E. Mačienė.

Pirkinių centras „Savas“ / Organizatorių nuotr.

Akcijos – kasdien

Pirkinių centras „Savas“ dirba kasdien nuo 8 iki 22 val. Parduotuvių darbo laikas: pirmadieniais-šeštadieniais – 10-20 val., sekmadieniais – 10-19 val.

„Susitikime pirkinių centre „Savas“. Čia išties daug naujienų, puikių pasiūlymų ir nuolaidų. Kviečiam, laukiam ir mylim“, –  užsukti ragino pirkinių centro „Savas“ parduotuvių personalas.

Pirkinių centro „Savas“ naujienas galite sekti „Facebook“ puslapyje čia arba internetiniame puslapyje čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA