Optika Vilniuje ir Kaune glasseson – akims trokštančioms matyti bei būti pamatytoms | Kas vyksta Kaune

Optika Vilniuje ir Kaune glasseson – akims trokštančioms matyti bei būti pamatytoms

Glasseson / Organizatorių nuotr.

Pasaulis sparčiai keičiasi. Keičiasi ir požiūris į akių sveikatą bei jų priežiūrą. Todėl viena moderniausių optikų Lietuvoje glasseson drąsiai teigia, jog yra ne tik optika, bet ir bendruomenė bei erdvė akims ir asmenybėms: „Kasdien sutinkame matyti norinčias akis, rūpinamės jomis, bet išsikalbame ir apie tai, kaip regime šį pasaulį“.

Akis trokštančias matyti ir norinčias būti pamatytoms glasseson specialistai pasitinka optikose, įsikūrusiose didžiuosiuose Lietuvos miestuose – Vilniuje ir Kaune. Šiuose optikos salonuose pasitinka stilingi akiniai, buriasi kolekcinius vardus turintys akinių rėmeliai, atliekama profesionali akių patikra, veikia akinių „Keitykla“ ir kuriamos laimingų akių istorijos, pasakojančios apie ryškias spalvas, skirtingus požiūrius, maištingas sielas ir pasaulį, kurį tiesiog gera matyti.

Rūpinasi akimis dar prieš joms pavargstant

„30 minučių profesionalaus dėmesio regėjimui – pakanka tik tiek, kad būtų galima užbėgti už akių rimtiems regėjimo sutrikimams“ – tikina optikų glasseson specialistai. Todėl visus skubančius iš gyvenimo pasiimti viską, ką jis duoda, glasseson kviečia nepamiršti pasirūpinti akimis dar prieš joms pavargstant tam, kad gyvenimo žavesys bei spalvos išliktų ryškios ir įkvepiančios.

Šiuolaikiška ir svetinga optika Vilniuje, Vokiečių gatvėje 9, ir optika Kaune, Laisvės alėjoje 30, gali didžiuotis profesionalių optometrininkų komanda, kuri greitai ir kokybiškai atlieka individualią pirminę regos patikrą, pritaiko reikiamas dioptrijas akiniams ar kontaktiniams lęšiams, apmoko naudotis kontaktiniais lęšiais, suteikia asmeninę konsultaciją ir rekomendacijas.

Profesionali pagalba visoms akimis ir lankstus požiūris į kiekvieno kliento norus laužo stereotipus, jog akių patikros reikia bijoti, o diagnozė – didelės dioptrijos yra tai, kas reiškia nemadingus ar nei prie veido formos, nei prie asmenybės netinkančius akinius.

Glasseson „varikliukas“ – smalsumas, naujovės, estetika. Tad net ir didelės dioptrijos įmantriuose, minimalistiškuose, ekstravagantiškuose ar elegantiškuose rėmuose yra įmanomos.

Glasseson / Organizatorių nuotr.

Garsiausi prekių ženklai po vienu stogu

Vertingas žinias apie akių sveikatą sukaupusi glasseson komanda tiki, kad akiniai yra ne tik tai, ko reikia geram regėjimui, bet ir tai, kas padeda susikurti įvaizdį ir pabrėžti asmenybę.

Todėl šiose optikose, kur po vienu stogu buriasi garsiausi ir geriausi prekių ženklai, kiekvienas gali rasti tokius akinių rėmelius, kurie pagirtų asmenybę ir juos būtų lengva bei malonu nešioti kasdien. Nuo visuomet madingos klasikos iki drąsių sprendimų – glasseson optikų lentynose nugulę įvairių kolekcijų korekciniai akiniai ir saulės akiniai tiek moterims, tiek vyrams.

Atvykus į glasseson galima rasti tokius prekės ženklus kaip: Lindberg, Tom Ford, Saint Laurent, Balenciaga, Gucci, Kuboraum ir daugelį kitų. Vis dėlto tai yra daugiau nei garsūs prekės ženklai. Tai ir stilius, ir požiūris, ir išskirtinis dėmesys kokybei.

Renkantis aukščiausios kokybės, stilingus akinių rėmelius, glasseson specialistai visuomet pasiruošę padėti atrasti tokius akinius, kurie pagirtų veido bruožus ir neleistų pamesti savęs, nes kiekvieno charakteris yra individualus: švelnus, rimtas, šiek tiek melancholiškas, visada kupinas entuziazmo, linkęs maištauti ir į pasaulį žvelgti drąsiau. Būtent apie tai ir kalba glasseson akiniai skirti asmenybėms – matyti, išreikšti, jausti.

Glasseson / Organizatorių nuotr.

Akinių Keitykla – šansas antram gyvenimui

Suteikti akiniams šansą antram gyvenimui tam, kad būtų papasakota nauja istorija ir puoselėjimas tvarumas – dar viena svarbi glasseson misija. Todėl šiose optikose veikia analogų Lietuvoje neturinti akinių keitykla.

Akinių „Keitykla“ yra vieta, kur vyksta tiek jau nešiotų, tiek naujų akinių mainai. Keitykloje priimami korekciniai ir saulės akiniai, neturintys žymių rėmo defektų ir išlaikę originalią formą bei spalvą. Atnešus akinius, visų pirma, yra įvertinama jų būklė.

Jei akiniai yra idealios būklės, tuomet jie patenka į keityklos stalčių glasseson optikoje ir laukia naujo savininko. Jei akiniams reikalingi nežymūs pataisymai, tuomet jie keliauja į patyrusių meistrų dirbtuves, o po apžiūros ir remonto taip pat patenka į vintage stalčių.

Svarbu, jog tokios akinių keityklos privalumas yra ne tik tvarumas, bet ir galimybė rasti jau negaminamų, ikoninių akinių, kurie kuriamam įvaizdžiui suteikia žavesio, paslapties ir unikalumo.

Glasseson / Organizatorių nuotr.

Išskirtiniai interjero sprendimai – malonioms patirtims

Augdama kaip svetinga optika, glasseson didelį dėmesį skyrė interjero sprendimams. Todėl tiek optika Vilniuje, tiek optika Kaune pasižymi įspūdingu interjeru, kurio tikslas yra nustebinti, bet taip pat sukurti malonią bei jaukią atmosferą visiems čia užsukusiems – turintiems skirtingus charakterius, skirtingus požiūrius, pasakojantiems skirtingas istorijas.

Vis tik pirmiausia įžengus į modernią optiką suteikiamas malonumas akims – dominuojančios natūralaus medžio spalvos nevargina akių, o balta spalva sukuria gylio įspūdį ir atveria erdves, kad viskas būtų matoma lyg ant delno. Labai svarbu tai, jog visiems akinių rėmeliams suteikiama individuali vieta erdviose, reguliuojamos šviesos apšviestose lentynose.

Tad renkantis akinių rėmelius netenka klaidžioti po gausų asortimentą – akys lengvai apsistoja ties patinkančiais rėmais, kuriuos galima pasimatuoti, įvertinti, pasikonsultuoti. Ši interjere išlaikyta estetika ir darna yra tai, nuo ko prasideda laimingos akių istorijos.

Patogi vieta, patogus laikas atvykti

Ne ką mažiau svarbu tai, kad glasseson optikos įsikūrusios strategiškai patogiose vietose. Vilniuje esančią optiką galima rasti pačioje miesto širdyje – Vokiečių gatvėje 9. Kaune esanti optika įsikūrusi pagrindinėje miesto gatvėje – Laisvės alėjoje 30.

Atvykti profesionaliai, vos 30 minučių trunkančiai akių patikrai galima pasirinkus sau patogiausią laiką, o visi tie, kurie nori apžiūrėti ir išsirinkti stilingus akinių rėmelius arba pasinaudoti akinių keityklos paslaugoms laukiami bet kurią savaitės dieną – nuo pirmadienio iki sekmadienio.

Apsidairyti po platų asortimentą taip pat galite ir internetiniame tinklalapyje: www.glasseson.lt.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA