„Žalgirio“ ir „Ryto“ fanai Kauno merui pasiuntė aštrius gimtadienio sveikinimus | Kas vyksta Kaune

„Žalgirio“ ir „Ryto“ fanai Kauno merui pasiuntė aštrius gimtadienio sveikinimus

Šį vakarą „Žalgirio“ ir „Ryto“ susitikimą Kaune stebi pilnutėlė Kauno „Žalgirio“ arena – antrą kartą šią savaitę išpirkti visi bilietai į rungtynes. 16 val. nuo Vienybės aikštės žaliai baltų sirgaliai surengė triukšmingą eiseną, kurios metu aštrų gimtadieninį sveikinimą skyrė Kauno merui Visvaldui Matijošaičiui, skanduotės skambėjo ir rungtynių metu „Žalgirio“ arenoje.

Nuo 15.20 val. žaliai baltų sirgaliai rinkosi Vienybės aikštėje, o 16 val. prasidėjo „Green White Boys“ eisena.

Eisenos metu sirgaliai triukšmingai išskandavo aštrų gimtadienio sveikinimą Kauno merui V. Matijošaičiui. Sveikinimo žinute jie pasidalijo ir socialiniame tinkle Facebook.

„Krabas yra rusų k***ė! Krabas – chuilo!“ – Kauno centre garsiai šaukė „Žalgirio“ sirgaliai, taip „pasveikindami“ Kauno merą, šiandien švenčiantį 67-ąjį gimtadienį.

Vilniaus „Ryto“ sirgaliai taip pat paruošė sveikinimą Kauno merui, kurį skandavo jau eisenoje.

Sirgaliai Kaune demonstravo ir didžiulį plakatą su užrašu – „Kauniečio sąžinė baigiasi ties sutvarkyta duobe gatvėje“.

/ BNS, E. Ovčarenko nuotr.

Naujienų portalas „Kas vyksta Kaune“ paklausė kauniečių, ko jie linki miesto merui 67-ojo gimtadienio proga. Deja, ne visi merui linkėjo tik pozityvių dalykų. Palinkėjimuose akcentuotas raginimas pasitraukti iš Rusijos, linkėta moralės pokyčių ir net išskristi į kitą planetą. Kauniečių palinkėjimus V. Matijošaičiui galite pamatyti čia.

Primename, kad ketvirtadienį prokuratūra pradėjo ikiteisminį tyrimą dėl galimo „Vičiūnų“ grupės įmonės tarptautinių sankcijų pažeidinėjimo.

Antradienį naujienų portalas lrt.lt publikavo tyrimą, kuriuo atskleidė, jog „Vičiūnų“ grupei priklausanti „Plungės kooperatinė prekyba“ į Sovetską bent 11 kartų vežė į sankcijas įtrauktas prekes.

Pranešama, kad iš Lietuvos į Kaliningradą buvo gabenamos aukšto prioriteto kovos lauko prekėms priskiriami gaminiai bei technologijos.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA