Naktį Kauno daugiabutyje įvyko sprogimas, evakuoti namo gyventojai | Kas vyksta Kaune

Naktį Kauno daugiabutyje įvyko sprogimas, evakuoti namo gyventojai

Skaitytojo nuotr.

Naktį į sekmadienį Kaune, daugiabučio namo laiptinėje, sprogo stiklinis indas. Kaip pranešė Policijos departamentas, buvo įtariama, kad į aplinką pateko cheminės medžiagos, dėl to evakuoti namo gyventojai.

„Gal galit patikrint kas vyksta prie Birželio 23-iosios g. 14 namo? Pora gaisrinių, keli policijos ekipažai, greitoji, evakuoti žmonės kalba apie sprogimą ir chemines medžiagas…“ – naktį teiravosi „Kas vyksta Kaune“ skaitytojas.

Kaip pranešė Policijos departamentas, balandžio 14 d. apie 0 val. 15 min. Kaune, Birželio 23-iosios g., daugiabučio namo laiptinėje sprogo stiklinis indas, į aplinką galimai pasklido cheminės medžiagos.

Iš daugiabučio laiptinės dviejų aukštų buvo evakuoti namo gyventojai. Įvykio metu žmonės nenukentėjo, surinkta medžiaga pagal LR BK 187 str. 2 d.

Kauno priešgaisrinė gelbėjimo valdyba (PGV) informavo, kad 00.14 val. buvo gautas pranešimas, kad laiptinėje kažkas sprogo, yra dūmų. Degimo požymių nebuvo.

„00.42 val. Gautas PK pranešimas, kad reikia pagalbos dėl neaiškios kilmės medžiagų. Tarp 4 ir 5 aukštų laiptinėje plastikiniame inde buvo neaiškios kilmės medžiagų. Policijos pareigūnai evakavo žmones.

Užterštumo nenustatyta, pakitimų nėra. Teršalai surinkti ir perduoti AB „Kauno švara“ darbuotojui. Patalpa papildomai išsiurbta. Laiptinė išvėdinta. Patalpos saugios, gyventojai grįžo į butus“, – patikslino Kauno PGV.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA