Verslo sėkmės dedamosios – gera komunikacija ir tvarūs ryšiai (foto) | Kas vyksta Kaune

Verslo sėkmės dedamosios – gera komunikacija ir tvarūs ryšiai (foto)

L. Kondratės nuotr. / „Kas vyksta Kaune“ montažas

Gyvename sudėtingais laikais, verslo konkurencinė aplinka kaista – kaip ne tik atsilaikyti, bet ir pasiekti verslo sėkmę? Į šį klausimą įvairiais aspektais buvo bandoma atsakyti balandžio 11 d. „Kauno doke“ įvykusioje BNI „Hanza“ verslo klubo organizuotoje konferencijoje „Verslo dialogai: komunikacija, marketingas ir tinklaveika“. Su gausiu būriu įvairių verslo atstovų savo patirtimi ir įžvalgomis dalijosi septynios ekspertės.

Įmonės augimui reikalinga tvari rinkodara

Konferencijos tikslas – pasidalinti ekspertine patirtimi su verslininkais rinkodaros ir tinklaveikos tematikomis. Konsultacijų agentūros „Impact advisory“ partnerė Lina Armaitytė kalbėjo apie verslo konkurencingumo išlaikymą sudėtingais laikais – ką verslas turi pasiūlyti klientui, kad rinktųsi juos, o ne konkurentus. Reklamos agentūros „Go Bold“ vadovė Marta Vasilė apžvelgė socialinių tinklų reklamos specifiką ir pasiūlė konferencijos klausytojams naudingų įrankių jų verslų reklamos sekimui. MB „Šis bei tas“ vadovė, grafikos dizainerė Evelina Garliauskienė palietė svarbią temą – kaip tinkamai komunikuoti su grafikos dizaineriais, kad klientas gautų norimą rezultatą.

Pirmąją konferencijos dalį vainikavo diskusija „Verslininkių pašnekesiai: sėkminga komunikacija = pelningas verslas“, kurią moderavo „Aconitum“ rinkodaros vadovė, BNI „Hanza“ klubo direktorė Diana Zasimauskienė. Penkios įvairių verslų vadovės dalinosi savo patirtimi ir įžvalgomis, kaip komunikacija padeda jų verslų augimui.

Kaip kurti savo tinklaveikos ratą?

Antroji konferencijos dalis buvo skirta tinklaveikos tematikai. Tinklaveikos ekspertė, „MJJ fondo“ vadovė Kotryna Stankutė-Jaščemskienė dalinosi jau išbandytomis strategijomis, kaip kurti ir išlaikyti savo tinklaveikos ratą. Informacijos technologijų mokymo centro direktorės, dėstytojos Skaidros Vaicekauskienės ir D. Zasimauskienės duetas aptarė svarbiausius tinklaveikos aspektus ir kvietė išeiti iš savo komforto zonos, nes, kaip teigė pranešėjos, ten prasideda stebuklai.

Konferencijos pabaigai ir visai jos tematikai papildomų spalvų suteikė organizacijų ugdymo ir psichologijos ekspertės Rimos Vanagės gyvas pranešimas apie tvarų ryšių kūrimą, po jo visi konferencijos dalyviai įsitraukė į ekspertės moderuojamas dirbtuves.

„Dirbtuvėse netrūko ir juoko, ir naudingų įžvalgų, kurias panaudosiu kurdama savo tinklaveikos ryšius“, – dalinasi atsiliepimu viena iš konferencijos dalyvių Monika.

Viena iš konferencijos organizatorių, „Elegant home“ įkūrėja ir vadovė Gustė Pocevičienė džiaugiasi, kad konferencija pritraukė įvairiausių verslų atstovus, o eksperčių pranešimai nepaliko abejingų. „Dalyvių įsitraukimas bei po renginio gaunamos padėkos yra didžiausias įvertinimas mūsų komandai. Taip pat esame dėkingi ir konferencijos partneriams už auginančių renginių palaikymą. Konferencija – tarsi dar vienas patvirtinimas, kad girdėdami bei padėdami vieni kitiems galime sukurti stebuklus“, – sako G. Pocevičienė.

Apie BNI „Hanza“

BNI „Hanza“ verslo klubas Kaune vienija daugiau nei 30 verslių, socialiai atsakingų Lietuvos moterų. Tai – pirmasis Europoje BNI moterų verslo klubas.

Įkurta 1985 metais, BNI yra pasaulinė verslo ryšių ir rekomendacijų organizacija. Organizacijos nariai yra verslininkai ir profesionalai, padedantys vieni kitų verslams augti ir tikintys pagrindine organizacijos vertybe, kad visada laimi besidalinantys (angl. Givers Gain).

Kiekvieną dieną vyksta tūkstančiai BNI susitikimų visame pasaulyje, kuriuose verslo lyderiai susitinka tam, kad megztų naujas pažintis, vystytų pasitikėjimu grįstus santykius bei keistųsi kokybiškomis ir šiltomis verslo rekomendacijomis.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA