Kaune susidūrė „klevo lapu“ paženklintas automobilis ir troleibusas | Kas vyksta Kaune

Kaune susidūrė „klevo lapu“ paženklintas automobilis ir troleibusas papildyta: pranešama apie eismo įvykį ir Vakariniame aplinkkelyje

Susidūrimas Vytauto pr. ir nelaimė Vakariniame aplinkkelyje / Skaitytojo ir „Kas vyksta Kaune“ grupės nuotr.

Penktadienio rytą Vytauto prospekto ir Šiaulių gatvės sankryžoje susidūrė troleibusas ir lengvasis automobilis „Volkswagen Polo“, kurį vairavo pradedantysis vairuotojas. Vėliau pranešta ir apie eismo įvykį Vakariniame aplinkkelyje.

„Troleibuso avarija ties Vytauto prospektu“, – naujienų portalui „Kas vyksta Kaune“ apie 08.54 val. pranešė skaitytojas.

Kauniečio atsiųstose nuotraukose matyti, kad į eismo įvykį pateko pradedantysis vairuotojas ir troleibuso vairuotojas.

Kauno apskrities vyriausiasis policijos komisariatas eismo įvykio nefiksavo. Tikėtina, kad vairuotojai sutaria dėl kaltės ir pildo eismo įvykio deklaraciją.

Papildyta 09.46 val.

Vytauto pr. įsikūrę verslininkai penktadienio rytą su naujienų portalu „Kas vyksta Kaune“ pasidalijo ir vaizdo stebėjimo kamerų įrašu, kuriame užfiksuota, kaip įvyko susidūrimas.

Papildyta 09.53 val.

Eismo įvykis Vakariniame aplinkkelyje

Apie dar vieną eismo įvykį, kuris įvyko Vakariniame aplinkkelyje, kauniečiai praneša ir „Kas vyksta Kaune“ grupėje.

„Ką tik prieš akis įvyko avarija nuo „Depo“ link Lampėdžių. Leidžiantis nuo kalno. „Opelis“ su priekaba pabučiavo atitvarus ir panašu, kad užtvėrė bent vieną eismo juostą“, – 09.46 val. pranešta „Kas vyksta Kaune“ grupėje.

Eismo įvykis Vakariniame aplinkkelyje / „Kas vyksta Kaune“ grupės nuotr.

Realaus laiko informacija apie eismo sąlygas Kaune skelbiama čia.

Dėkojame kauniečiams už tai, kad praneša apie aktualius įvykius. Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kauno aktualijas, rašykite pasinaudoję spec. forma „Pranešti naujieną“ arba per „Facebook“ puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA