Stilingiausi metų paltai: estetika ir funkcionalumas | Kas vyksta Kaune

Stilingiausi metų paltai: estetika ir funkcionalumas

Organizatorių nuotr.

Tikriausiai kiekvienas sutiksite, kad šiais metais išvydome išties daug šaltojo sezono stiliaus tendencijų – mada sukasi ratu, tad grįžta nemažai prieš dešimtmetį ar du gyvavusių detalių, kirpimų ir medžiagų. Paltai taip pat ne išimtis – renkantis madingą variantą atsiveria daugybė galimybių: ilgi vilnoniai, pūkiniai, parkos, lietpalčiai – gyvenant tokių permainingų orų vietovėje išties pravartu turėti net ne vieną. Tiesa, šis sezonas dar nesibaigė, tad vis dar galite išsirinkti sau patraukliausią paltą – derėtų atkreipti dėmesį į vos keletą detalių. Aptarkime tris kone daugiausia populiarumo sulaukusius modelius, niekaip nepaliekančius stilingiausių šaltojo sezono rūbų viršūnių.

Odiniai moteriški paltai

Priešingai nei itin populiarios odinės striukės, kurios puikuojasi kone kiekvienos moters spintoje, odiniai paltai suteikia visai kito žavesio. Ilgas kirpimas įkvepia išskirtinės drąsos stiliaus atžvilgiu ir nepaneigiamo pasitikėjimo savimi – priderinusi tokį paltą su dešimtojo dešimtmečio stiliaus „greičio“ akiniais sukursite išties unikalų įvaizdį.

Tokie paltai puikiai tiks veržlioms ir ambicingoms moterims, nebijančioms ir netgi siekiančioms būti pastebėtoms gatvėje. Tiesa, rekomenduojame nepirkti odinio palto iš didelių masinės gamybos parduotuvių, o išbandyti laimę žymiuosiuose kuistukuose – galite atrasti tokių aukštosios mados perlų kaip „Gianni Versace“, „Burberry“ ar „Jean Paul Gaultier“.

Dar geriau tai, kad naršyti galite internetu – atraskite moteriškus paltus iš naujo ir suteikite jiems antrą šansą! Jei visgi norėtumėte naujutėlaičio palto, rinkitės kokybišką netikros odos variantą.

Odinis paltas / Organizatorių nuotr.

Pūkiniai moteriški paltai

Pūkinius paltus gatvėse matome kiekvienais metais, tačiau su kiekvienu sezonu ateina ir naujos detalės – pastaruoju metu itin populiarūs tapo blizgios medžiagos pūkiniai paltai, imituojantys lakuotą paviršių.

Toks paltas neabejotinai patrauks praeivių dėmesį ir užtarnaus jums ne vieną komplimentą – ką jau kalbėti apie puikią šilumos izoliaciją ir komfortą siaučiant net žvarbiausiam speigui. Negana to, toks variantas tiks tiek rudeniui, tiek žiemai – rudenį vandeniui atsparus paviršius neleis permirkti, o žiemą išskirtinis ilgis ir storis apsaugos nuo šlapių snaigių.

Pūkinis paltas / Organizatorių nuotr.

Derėtų atkreipti dėmesį ir į tai, kad, nepaisant jų gana masyvios išvaizdos ir ilgio, tokie paltai sveria visai nedaug – tikras patogumo ir funkcionalumo įsikūnijimas.

Vilnoniai moteriški paltai

Vilnoniai paltai – absoliučiai nesenstanti klasika. Šie žavūs apdarai ne tik suteikia pastaraisiais metais itin išpopuliarėjusio tamsiosios akademijos įvaizdžio, bet ir apsaugo nuo permainingų orų, o žemiškos spalvos – ruda, smėlio ar tamsiai žalia – suteikia šilumos.

Vilnonis paltas / Organizatorių nuotr.

Jei labiau mėgstate modernų įvaizdį, rinkitės platesnio kirpimo variantus, kuriuos, esant šiltesniam orui, galima nešioti ir atsisegus bei užsirišus šiltesnį šaliką. Atminkite, kad kokybišką vilnonį paltą galite atrasti ir panaršę internetinėje dėvėtų rūbų parduotuvėje „Think Twice“ – kokybiški variantai tarnaus dar ne vienus metus, tad prisidėsite prie sparčiai populiarėjančios tvarumo tendencijos mados sferoje ir papildysite spintą išskirtine stiliaus detale!

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA