Paaiškino, kodėl kilo trikdžiai, bandant įsigyti nemokamus bilietus į šventinį koncertą Kaune | Kas vyksta Kaune

Paaiškino, kodėl kilo trikdžiai, bandant įsigyti nemokamus bilietus į šventinį koncertą Kaune

Asociatyvi / R. Tenio nuotr.

Pirmadienio rytą startavo nemokamų bilietų dalybos į Kauno „Žalgirio“ arenoje vyksiantį Vasario 16-osios koncertą „Aš – dalis Tavęs“. Deja, kauniečiai susidūrė su trikdžiais, juos paaiškino „kakava.lt“ atstovai.

„Kakava.lt“ Projektų skyriaus vadovė Monika Užgalytė informavo, jog ryte internetinė svetainė nepajėgė atlaikyti tokio didelio susidomėjusių žmonių srauto, todėl sistema buvo sulėtėjusi, o apsilankiusieji patyrė nesklandumų.

„Labai džiaugiamės, jog susidomėjimas šiuo renginiu yra tikrai didelis, kas nulėmė sistemos sulėtėjimą.

Šiuo metu visi numatyti bilietai jau yra išduoti, juos žmonės išgraibstė per kelias valandas nuo platinimo pradžios“, – teigė M. Užgalytė.

Daugiau apie Vasario 16-osios minėjimą Kaune galite skaityti čia.

Kaip naujienų portalui „Kas vyksta Kaune“ teigė Kauno savivaldybės Kultūros skyriaus vedėja Agnė Augonė, dėl scenos techninių sprendimų kauniečiams numatyta išplatinti apie 12 tūkst. nemokamų bilietų.

„Šiais metais jau tradicija tapęs koncertas „Aš – dalis tavęs“ bus surengtas už 119 250 Eur. Dar virš 42 tūkst. prisidės renginio rėmėjai“, – teigė A. Augonė.

Negavę nemokamų bilietų raginami nenusiminti – tiesioginę koncerto transliaciją bus galima stebėti ir per TV3 televiziją.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA