Prasidėjo nemokamų bilietų į koncertą „Žalgirio“ arenoje dalybos, bet yra trikdžių | Kas vyksta Kaune

Prasidėjo nemokamų bilietų į koncertą „Žalgirio“ arenoje dalybos, bet yra trikdžių

Asociatyvi / R. Tenio nuotr.

Šiais metais Kaune ir vėl numatytas Lietuvos valstybės atkūrimo dienos koncertas „Aš – dalis Tavęs“. Nemokamų bilietų dalybos jau startavo šiandien (vasario 5 d.), tačiau kauniečiai skundžiasi, kad bilietų nepavyksta gauti, yra pastebimi trikdžiai.

„Gaila, bet nieko neatidaro, jaučiu eilinį kartą išdalins ne paprastiems kauniečiams.

Neleidžia į kakavos puslapį prisijungt, lagina žiauriai… Kame reikalas? Įdomu kaip gauti, jei puslapis visiškai neveikia“, – naujienų portalui „Kas vyksta Kaune“ rašė skaitytojai.

Skaitytojų nuotr. / „Kas vyksta Kaune“ montažas

Kaip naujienų portalui „Kas vyksta Kaune“ teigė Kauno savivaldybės Kultūros skyriaus vedėja Agnė Augonė, dėl scenos techninių sprendimų kauniečiams numatyta išplatinti apie 12 tūkst. nemokamų bilietų.

„Šiais metais jau tradicija tapęs koncertas „Aš – dalis tavęs“ bus surengtas už 119 250 Eur. Dar virš 42 tūkst. prisidės renginio rėmėjai“, – teigė A. Augonė.

Negavę nemokamų bilietų raginami nenusiminti – tiesioginę koncerto transliaciją bus galima stebėti ir per TV3 televiziją.

Kaip skelbia renginio organizatoriai, vasario 15 dieną „Žalgirio“ arenoje vyksiančiame koncerte numatyti trys laikotarpiai, pagal mūsų valstybės vėliavos spalvas: geltonas, žalias ir raudonas.

Koncerte „Aš – dalis Tavęs“ dalyvaus ryškiausi ir žinomiausi Lietuvos atlikėjai – Merūnas Vitulskis, Jovani, Vidas Bareikis, Liudas Mikalauskas, Inga Jankauskaitė, REDKO, Raminta Naujanytė, Sandra Lebrikaitė, KAYRA ir kiti.

Šventinio koncerto scenarijaus autorius ir režisierius, Auksinio scenos kryžiaus laureatas Andrius Žiurauskas.

Lietuvos tautinę giesmę su visais Kauno „Žalgirio“ arenos žiūrovais atliks Kauno Bigbendas ir Kauno berniukų ir vyrų choras „Varpelis“.

Daugiau apie Vasario 16-osios minėjimą Kaune galite skaityti čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA