Žiemos vairavimo mokymai „Nemuno žiede” | Kas vyksta Kaune

Žiemos vairavimo mokymai „Nemuno žiede”

Organizatorių nuotr.

Kiekvienos žiemos klasika – iškritus sniegui eismas miestuose stoja, formuojasi spūstys, socialiniuose tinkluose žmonės piktinasi kelininkų darbu, kiti siūlo investuoti į geras žiemines padangas, treti – mokytis vairuoti. Deja, sąlygų ir vietų, kur būtų galima saugiai pasimokyti valdyti automobilį slidžiame kelyje, Lietuvoje praktiškai nėra.

Čia į pagalbą nusprendė stoti instruktorių bei autosporto renginių organizatorių komanda „Tėvas Racing“.

„Tokios sąlygos, kokios yra dabar, pasitaiko labai retai. Mums su šiuo renginiu tenka reaguoti greitai, nes panašu, kad jau kitą savaitę kartu su sniegu gali ištirpti ir galimybė organizuoti daugiau mokymų“, – sako renginio organizatoriai ir pabrėžia, kad šį sekmadienį vykstantys mokymai gali būti pirmi ir paskutiniai šiais metais.

Susirinkusių mokymų dalyvių lauks trumpa 10-15 min. teorinė dalis apie bendrinius dalykus, kaip reikėtų elgtis kelyje žiemą. Iškart po to seks praktinė sesija – figūrinis važiavimas su savo automobiliu „Tėvas Racing“ komandos paruoštose trasose.

Instruktoriai teorines žinias padės pritaikyti praktikoje – figūrinių važiavimų metu jie sėdės šalia kiekvieno vairuotojo ir gyvai patars, kaip geriau elgtis vienoje ar kitoje situacijoje. Taip pat pataisys jūsų sėdėseną, paaiškins, kaip teisingai laikyti vairą bei pataisys kitus smulkius, bet svarbius niuansus.

Žiemos vairavimo mokymai vyks sausio 7 d. Kačerginės „Nemuno žiede“. Registracijos nuoroda čia.

Daugiau informacijos galima rasti „Facebook“ puslapyje „Tėvas Racing“.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA