Stebėkite tiesiogiai: P. Jankūno spaudos konferencija apie „Žalgirio“ trenerio situaciją | Kas vyksta Kaune

Stebėkite tiesiogiai: P. Jankūno spaudos konferencija apie „Žalgirio“ trenerio situaciją transliacijos vaizdo įrašas

Po ketvirtadienio Kauno „Žalgirio“ rungtynių prieš Belgrado „Partizan“ viešojoje erdvėje pasklido gandai, neva „Žalgiris“ planuoja atsisveikinti su vyriausiuoju treneriu Kaziu Maksvyčiu. Šiandien, penktadienį, „Žalgirio“ organizacijos vadovas Paulius Jankūnas surengs spaudos konferenciją, kurioje kalbės apie toliau darbus komandoje tęsiantį vyr. trenerį.

Kaip jau skelbėme, buvo kalbama, kad Kauno „Žalgiris“ žada atsisveikinti su vyriausiuoju treneriu Kaziu Maksvyčiu, o jį pakeisti turėtų italų specialistas Andrea Trinchieri.

Vis dėlto, šiandien socialiniame tinkle „Facebook“ pasirodė „Žalgirio“ pranešimas apie tai, kad K. Maksvytis ir toliau vadovaus komandai.

„Norime patikinti, kad vyriausiasis treneris Kazys Maksvytis turi visišką klubo pasitikėjimą ir toliau vadovaus komandai“, – feisbuke rašė Kauno „Žalgiris“.

Naujienų portalo „Basketnews“ žurnalistas Donatas Urbonas pranešė, kad penktadienį ryte į „Žalgirio“ rytinę treniruotę susirinkę žaidėjai pasikvietė į pokalbį komandos vadovybę ir griežtai prieštaravo trenerio atleidimui.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA