P. Kalpoko gatvėje kelią vairuotojams pastojo trys autocisternos | Kas vyksta Kaune

P. Kalpoko gatvėje kelią vairuotojams pastojo trys autocisternos

Asociatyvi / M. Jokubausko nuotr.

Šeštadienio vakarą naujienų portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojas pranešė, jog P. Kalpoko gatvėję kelią vairuotojams pastojo trys autocisternos. Kauno priešgaisrinės valdybos teigimu, ugniagesiai gelbėtojai į įvykio vietą skubėjo dėl iš kamino kylančių žarijų.

„Kas vyksta P. Kalpoko gatvėj gal žinote? Stovi gaisrinės ir pravažiuot neleidžia. Prie Jonavos gatvės. Mes važiavome ta gatve, sustabdė mus gaisrininkai, pasakė, kad nepravažiuosime“, – apie 20 val. teiravosi naujienų portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojas.

Kauno priešgaisrinės valdybos budintis ugniagesys informavo, jog ugniagesiai gelbėtojai skubėjo į P. Kalpoko g. 43 dėl iš kamino kylančių žarijų.

„Kilo žarijos, dūmtrauky degė suodžiai. Ugniagesiai lipo žiūrėti. Buvo trys autocisternos ir automobilinės kopėčios, dėl to ugniagesiams reikėjo saugios vietos darbui.

Automobiliai dėl to negalėjo pravažiuoti. Ugniagesių pajėgos jau grįžę“, – komentavo Kauno priešgaisrinės valdybos budintis ugniagesys.

Budinčio ugniagesio teigimu, nukentėjusiųjų asmenų nėra.

Dėkojame kauniečiams už tai, kad praneša apie aktualius įvykius. Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kauno aktualijas, rašykite pasinaudoję spec. forma „Pranešti naujieną“ arba per „Facebook“ puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA