Spėjama, kad namas ir sandėliukas Muravos gatvėje padegti tyčia | Kas vyksta Kaune

Spėjama, kad namas ir sandėliukas Muravos gatvėje padegti tyčia

Gaisras Muravos gatvėje / Skaitytojos ir R. Tenio nuotr.

Kaune per pastarąsias kelias paras galimai padegti negyvenamas pastatas ir sandėliukas, pranešė policija.

Apie gaisrą Muravos gatvėje naujienų portalas „Kas vyksta Kaune“ jau rašė lapkričio 8-ąją. Tąkart budintis ugniagesys gelbėtojas informavo, kad Muravos gatvėje užsiliepsnojo negyvenamas namas.

„Atvira liepsna dega negyvenamas namas, į gaisro vietą išvyko trys pajėgų valdymo skyriai“, – trečiadienį pranešė budintis ugniagesys gelbėtojas.

Kaip penktadienį informavo Kauno apskrities vyriausiasis policijos komisariatas (Kauno apskr. VPK), ketvirtadienį toje pačioje teritorijoje užsiliepsnojo ir sandėliukas.

Kauno apskr. VPK duomenimis, lapkričio 8 d. apie 15.59 val. Kaune, Muravos gatvėje, negyvenamame name, kilo gaisras, kurio metu sudegė pastatas.

Lapkričio 9 d. apie 13.54 val. tuo pačiu adresu esančiame sandėliuke taip pat kilo gaisras. Teisėsauga įtaria padegimus. Nuostoliai nustatinėjami.

Įtariamasis padegimu neblaivus (1,98 prom.) 1993 metais gimęs vyras uždarytas į areštinę.

Pagal Lietuvos Respublikos baudžiamojo kodekso 178 str. 2 d. teisėsauga taip pat pradėjo ikiteisminį tyrimą dėl vagystės. Už tai asmuo gali būti baudžiamas viešaisiais darbais arba bauda, arba laisvės apribojimu, arba areštu, arba laisvės atėmimu iki ketverių metų.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA