Gaisras Kauno LEZ: juodi dūmai plaukia link miesto | Kas vyksta Kaune

Gaisras Kauno LEZ: juodi dūmai plaukia link miesto

Penktadienio vakarą Kauno laisvosios ekonominės zonos (LEZ) teritorijoje, Jėgainės gatvėje, kilo gaisras – užsiliepsnojo šiukšlės.

Pasak su redakcija susisiekusios moters, gaisras kilo Ramučių šiukšlių deginimo gamykloje, Kauno LEZ. Anot kaunietės, į įvykio vietą atvyko daug spec. tarnybų, Kauno link plaukė juodi dūmai.

Kitas naujienų portalo skaitytojas, pasidalijęs vaizdais iš įvykio vietos, sunerimo dėl galimos taršos.

„Aplinkosaugininkus iškvietėm įvertint, ar nepasklis tarša. Jau gaisrinės buvo, o budintys aplinkosaugininkai tik iš manęs gavo informaciją apie gaisrą. Tai kaip dirba tarnybos? Jos neinformuoja aplinkosaugininkų nedelsiant.

Juk jei šiukšlės užsidega atviroje erdvėje, tai ką žmonės sukvėpuoja, kai jos pasklinda ore? Matuoklius turi mobilius, turi išmatuot, kas ten pasklido. Ir tai ne pirmas kartas, kiek teko girdėti iš aplinkinių gyventojų. O kiek mes nežinom?..“ – rašė skaitytojas.

Naujienų portalui budintis ugniagesys gelbėtojas patvirtino, jog Jėgainės g. 6 užsiliepsnojo šiukšlės.

„Krovininio automobilio priekaboje degė šiukšlės – jos buvo atvežtos į Kauno kogeneracinę elektrinę.

Gaisras yra gesinamas, dar dabar yra laukiama, kol atvažiuos technika ir šiukšlės bus išverčiamos, perkraunamos ir perliejamos, nes jų ten nemažai yra, tai taip bus gesinama“, – informavo Kauno priešgaisrinės gelbėjimo valdybos budintis ugniagesys.

Kaip komentavo budintis ugniagesys gelbėtojas, sužalotų asmenų nėra. Pamatę iš priekabos rūkstančius dūmus, darbuotojai iškart iškvietė ugniagesius ir patys pradėjo gesinimą.

Dėkojame kauniečiams už tai, kad praneša apie aktualius įvykius. Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kauno aktualijas, rašykite pasinaudoję spec. forma „Pranešti naujieną“ arba per „Facebook“ puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA