Kauno geležinkelio stotyje padidintas saugumas dėl sprogimo grėsmės | Kas vyksta Kaune

Kauno geležinkelio stotyje padidintas saugumas dėl sprogimo grėsmės papildyta: planas „Skydas“ atšauktas

Skaitytojo nuotr.

Sekmadienio vakarą Kauno geležinkelio stotyje įvestas planas „Skydas“. Policija evakuoja darbuotojus ir keleivius.

„Kas vyksta Kauno traukinių stotyje? Traukinys Vilnius-Kaunas sustojo tunelyje ir grįžo i Palemoną. Kai stovėjome tunelyje konduktorė sakė, kad sugedo bėgiai, bet po kurio laiko pradėjome judėti atgal. Dabar stovime Palemone“, – apie 19.05 val. pranešė skaitytojas.

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato (Kauno apskr. VPK) budinčios pareigūnės duomenimis, 18.06 val. buvo gautas pranešimas, kad prie Kauno geležinkelio stoties įėjimo buvo pastebėtas smarkiai neblaivus asmuo, kuris dėl savo neblaivumo nebuvo įleistas į geležinkelio stoties salę.

Į salę neįleistas rusakalbis vyras prie paradinių durų paliko įtartiną kelioninį lagaminą.

„Šiuo metu stotyje yra padidintas saugumas dėl sprogimo grėsmės, kadangi nesimatė, kas yra krepšyje. Krepšys yra juodas. Buvo nuspręsta įvesti planą „Skydas“. Evakuojami darbuotojai ir keleiviai. Šiuo metu laukiama „Aras“ pareigūnų“, – komentavo Kauno apskr. VPK budinti pareigūnė.

Stoja traukinių eismas

BNS duomenimis, Lietuvos geležinkelių korporatyvinių reikalų direktorius Aleksandras Zubriakovas paskelbė, kad stoja traukinių eismas.

„Turime incidentą Kauno geležinkelio stotyje. Dėl, pirminiais duomenimis, palikto įtartino daikto pradėta keleivių evakuacija. Šiuo metu sustabdytas visų traukinių eismas. Galimi traukinių vėlavimai. Atsiprašome keleivių už laikinus nepatogumus“, – pranešė A. Zubriakovas.

Papildyta 20.30 val.

Policija pavojingų ar sprogstamų medžiagų Kauno geležinkelio stotyje nerado.

„Planas „Skydas“ atšaukimas. Pavojingų ar sprogstamų medžiagų nebuvo rasta“, – BNS informavo Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato atstovė Odeta Vaitkevičienė.

Dėkojame kauniečiams už tai, kad praneša apie aktualius įvykius. Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kauno aktualijas, rašykite pasinaudoję spec. forma „Pranešti naujieną“ arba per „Facebook“ puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA