Treneriukų štabas: pramogų klubas vaikams, kurių tėvai krepšinio rungtynes stebės arenoje | Kas vyksta Kaune

Treneriukų štabas: pramogų klubas vaikams, kurių tėvai krepšinio rungtynes stebės arenoje

Džiaugsmoteka feisbuko nuotr.

Vaikų pramogų erdvė „Džiaugsmoteka“ pristato ypatingą pasiūlymą tiems, kurie planuoja stebėti krepšinio rungtynes arenoje Kaune. „Treneriukų štabas“ – tai vaikų pramogų klubas, kurio susitikimai vyks rungtynių metu. Kol tėvai mėgausis krepšiniu, vaikų nuo penkerių iki dvylikos metų lauks žaidimai, pramogos ir smagus laikas „Džiaugsmotekoje“.

Tėvų patogumui ir vaikų džiaugsmui

„Esame krepšinio tauta, o daugelis mūsų nepraleidžia progos palaikyti savo komandos gyvai, ypač, kai ji žaidžia namuose. Vis dėl to, tokiais atvejais kyla klausimas, ką daryti su vaikais? Rungtynės įdomios toli gražu ne visiems, artimųjų apkrauti nesinori, o auklės paslaugos nemažai kainuoja. Visa tai suprasdami ir nusprendėme įkurti „Treneriukų štabą“ – klubą, kuriame tėvai už tikrai prieinamą kainą galės ramiai palikti vaikus žinodami, kad jiems bus smagu ir saugu“, – sako „Džiaugsmotekos“ įkūrėjas Mykolas Lepeška.

„Treneriukų štabas“ patrauklus ne tik tuo, kad pasiūlys veiklos mažiesiems, bet ir dėl savo lokacijos – „Džiaugsmoteka“ įsikūrusi PPC „Akropolis“ Kaune, Karaliaus Mindaugo pr. 49, visai šalia didžiausios šalies arenos.

Klubas startuoja jau šį penktadienį, spalio 13 dieną, ir veiks bent iki balandžio, viso planuojama 15 susitikimų, kurių laikas sutaps su krepšinio rungtynėmis.

Treneriukų štabas / Organizatorių nuotr.

Vieno apsilankymo kaina – 12 Eur, tačiau ištikimiausiems krepšinio ir žaidimų fanams rekomenduojama įsigyti sezono abonementą. Jo kaina – 135 Eur, tačiau suskubusiems įsigyti jį dar spalio mėnesį bus pritaikyta nuolaida ir abonementas kainuos vos 100 Eur. Tokiu atveju tiems, kurie planuoja dalyvauti visose varžybose, vienkartinio apsilankymo „Treneriukų štabe“ kaina sieks tik kiek daugiau nei 6 Eur.

Mylimiausiai komandai išėjus į kitus turnyro etapus, „Treneriukų štabo“ abonementas galios ir papildomoms varžyboms. Taigi, kuo geriau seksis mūsų komandai, tuo didesnę vertę gaus abonementų savininkai!

Abonementai ir vienkartiniai bilietai parduodami „Džiaugsmotekos“ kasoje, iš anksto registruotis į žaidimų klubą nereikia.

Pramogų ir veiklų įvairovė

Įprastai rungtynės trunka apie porą valandų, tad tėveliams, ko gero, kils klausimas, ar vaikams per tiek laiko nepasidarys nuobodu. Jei šie bus „Treneriukų štabe“, galime garantuoti, kad tikrai ne.

„Džiaugsmotekoje“ mažųjų laukia bene didžiausias Lietuvoje tinklų debesis, adrenalino suteikianti ZIP line čiuožykla, praktiškai kiekvieną įtraukiantys „Just Dance“ šokiai, laipynių ir magnetinės sienos, besisukanti čiuožykla, mažylių kavinė ir šviečiantis kamuoliukų baseinas.

Be to, „Džiaugsmoteka“ garsėja ir išskirtiniu dėmesiu kiekvienam lankytojui. Čia dirbantys žmonės ne tik nepaprastai myli vaikus, bet ir turi daugybę metų patirties, todėl yra visada pasiruošę pradžiuginti, padrąsinti ar tiesiog pasikalbėti.

„Džiaugsmotekoje“ vaikų laukiame kasdien nuo 10.00 iki 21.00 val., o vakarinių rungtynių metu – iki pat 22.30 val.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA