Kauno rajone įsikurs neįprastas parkas: kviečia skaptuot moliūgus ir kurti įspūdingą reginį | Kas vyksta Kaune

Kauno rajone įsikurs neįprastas parkas: kviečia skaptuot moliūgus ir kurti įspūdingą reginį

Asociatyvi / R. Tenio nuotr.

Kauno rajone, Paparčių kaime, įsikurs jaukus „Šviečiančių moliūgų parkas“. Šia proga kauniečiai kviečiami pasitelkti kūrybinę fantaziją, pasigaląsti įrankius ir pasidaryti nedidelę šventę. Ekspozicijos erdvė Kauno rajone veiks spalio 27-31 dienomis.

„Kviečiu visus – mažus ir didelius… Vaikus, mamas ir tėčius, senelius ir močiutes imtis žaismingos kūrybos ir sukurti šviečiančių moliūgų šventę. Tapkite šios šventės įkūrėjais. Skaptuokite, dekoruokite, dažykite ir kurkite iš moliūgų istoriją su įdomiais herojais – linksmais, žaismingais, mistiškais, draugiškais ar net kiek gąsdinančiais. Pažadinkite savo kūrybinę energiją, juk bus renkamas MOLIŪGŲ MOLIŪGAS!!!“ – prisidėti kviečia iniciatyvos sumanytoja Dovilė Sasnauskienė.

Kaip pažymima renginio aprašyme, į ekspozicijos erdvę sodų bendrijoje „Lokomotyvas“ savo moliūgą-žibintą atnešti gali visi norintys.

„Pristatykite savo kūrinį spalio 25-27 d. nuo 17 iki 19 val. prie SB „Lokomotyvo“ prūdo, juos apgyvendinsime ekspozicijos erdvėje. Nepamirškite atnešti papildomų žvakučių (uždarų), kuriomis kursime jaukumą“, – rašoma socialiniame tinkle „Facebook“.

Ekspozicijos erdvėje laukiami visi moliūgai – maži, dideli, gigantiški, mieli, linksmi, pikti ir kitokie kūriniai.

„Sutemus šviečiantys moliūgai atrodys jaukiai ir mistiškai. Šviečiantys žibintai vilios savo jaukumu ir šiluma. Pasivaikščioti, pasifotografuoti ar tiesiog linksmai praleisti laiką draugų, kaimynų kompanijoje galėsime „Šviečiančių moliūgų parke“ jau nuo spalio 27 d. Ekspozicija veiks iki 31 d. vakaro. Čia jūsų lauks žaismingi, šviečiantys moliūgai bei MOLIŪGŲ MOLIŪGO rinkimai. Laimėtojas bus pripildytas magiškais saldumynais ir pokštais.

Šviečiančių moliūgų vakarai – tai šventė, kurią sukursime visi kartu, spalvingais ir jaukiais žibintais, nušviesdami tamsius rudens vakarus ir sukurdami šventinę nuotaiką. Ant moliūgo-žibinto pažymėkite savo inicialus, kad lengviau surastume MOLIŪGO LAIMĖTOJO savininką“, – rašoma renginio aprašyme.

Daugiau apie „Šviečiančių moliūgų parką“ čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA