I. Budrienė dalijasi džiugia žinia: taps močiute | Kas vyksta Kaune

I. Budrienė dalijasi džiugia žinia: taps močiute

tv3.lt 2023/09/30 17:39
Inga Budrienė / Organizatorių archyvo nuotr.

Verslininkės, renginių organizatorės Ingos Budrienės šeimoje – daugybė pakilių nuotaikų. Dar rugsėjo 26-ąją šeima paminėjo jauniausio sūnaus Kerniaus 18-ąjį gimtadienį, o spalio 1-ąją pati Inga švęs 49-erių metų sukaktį. Tačiau tai – ne vienintelės džiugios naujienos Budrių namuose. Naujienų portalui tv3.lt moteris atskleidė, kad netrukus taps močiute.

Kaip patvirtino pati I. Budrienė, greitai jai gims pirmasis anūkas.

Vyriausias Ingos sūnus iš pirmos santuokos Nojus su mylimąja Kornelija laukia šeimos pagausėjimo.

Naujienų portalas tv3.lt primena, kad neseniai Budriai šventė jauniausiojo sūnaus Kerniaus pilnametystę.

Pasidomėjus, ar dvyliktokas jau žino, kokį kelią pasirinks po mokyklos, I. Budrienė teigė, kad konkrečių planų Kernius dar neturi. Tiesa, moteris užsiminė, jog sūnui puikiai sekasi kurti turinį socialiniuose tinkluose.

„Mano Kernius yra žinomas socialiniame tinkle „TikTok“, turi daug sekėjų ir iš to jau dabar sugeba užsidirbti pinigėlių. Manau, kad jis laukė pilnametystės, kad galėtų tai dar labiau išnaudoti, nes gauna daug pasiūlymų, reklamos užsakymų. Atrodo, kad vaikas seka mano pėdomis ir taps influenceriu“, – juokėsi ji.

I. Budrienės teigimu, be vaizdo įrašų kūrimo socialiniuose tinkluose, Kerniui patinka krepšinis: „Jis daug sportuoja, domisi visomis šios šakos naujienomis. Kadangi sūnus buvo ankstukas, jis vis juokauja, kad per mažą pagimdžiau, tad negalės būti krepšininku. O gal viskas pasisuks taip, kad iš tikrųjų susies ateitį su šia sritimi.“

Trijų vaikų mama džiaugėsi, kad pilnametystę sutikęs Kernius niekada nekėlė problemų. Pasak pašnekovės, sūnus neturėjo bėdų su žalingais įpročiais, nuo mažumės pasižymėjo savarankiškumu.

„Aš galbūt turėjau daugiau problemų su mūsų globotiniu Mantu, kuriam šiemet irgi suėjo aštuoniolika. Jo paauglystė buvo kiek pavėluota. Kernius – labai protingas vaikas, niekada nekėlęs problemų. Abu jie kadaise lankė berniukų chorą, tad turi tą meno gyslelę. Kernius mokėsi groti gitara, o iš interneto pamokėlių savarankiškai išmoko groti ir fortepijonu“, – džiaugsmo neslėpė I. Budrienė.

Daugiau naujienų skaitykite čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA