Įvertinkite: N. Bunkė pristato naują dainą ir vaizdo klipą apie meilės istoriją | Kas vyksta Kaune

Įvertinkite: N. Bunkė pristato naują dainą ir vaizdo klipą apie meilės istoriją

delfi.lt 2023/09/04 09:20

Viena garsiausių Lietuvos dainininkių Natalija Bunkė pristato naujausią savo dainą ir muzikinį klipą „Kosmosas“. Garsenybė atvira – tai vienas moderniausių ir daugiausiai kainavusių jos darbų muzikinėje karjeroje. N. Bunkė sako, kad dėl savo gerbėjų jai nieko negaila ir naujasis jos turas, kurio pavadinimas taip pat „Kosmosas“, taps nepaprastu reginiu, priversiančiu nustebti kiekvieną.

Pasak N. Bunkės, naujoji jos premjera turi kelias žinutes – saugoti ir tausoti gamtą bei drąsinanti kiekvieną susikurti savo asmeninį kosmosą, nepaprastą meilės istoriją, kuri svaigins ir kurs įspūdingas emocijas, be kurių mūsų gyvenimas būtų pilkas ir be spalvų, rašoma pranešime spaudai.

„Daina „Kosmosas“ iliustruoja mano būsimą turą po didžiąsias Lietuvos arenas. Pats žodis „kosmosas“ jau pasako, kad mano gerbėjų laukia daugybė įspūdžių ir netikėtumų. O klipas yra apie meilės istoriją – kiekvienas įsimylėjęs žmogus jaučiasi tarsi kosmose. Kad taip nutiktų, reikia saugoti žemę, pradėti viską nuo savęs, nuo savo asmeninės planetos – tuomet kiekvienas atsidursime ten, kur labiausiai norime ir svajojame.

Šis klipas skirtas visiems svajotojams. Kas nutiktų, jei išties atsidurtume kosmose? Ar ilgėtumėmės savo planetos? Kviečiu visus trumpam pasinerti į fantastines svajones, kurios gali virsti realybe. Aš visuomet sakau, kad nėra nieko neįmanomo, svarbu išdrįsti žengti pirmą žingsnį ir tuomet net kosmosas taps pasiekiamas ranka.“

Vaizdo klipo filmavimui N. Bunkė pradėjo ruoštis iškart po savo gyvenimo koncerto „Verta Milijono“. Anot dainininkės, skambant pirmiesiems dainos akordams ji pasijuto tarsi kosmose, būtent tada gimė mintis taip pavadinti savo naujausią turą po Lietuvą. Šiam tikslui ji ne tik kūrė kostiumus pas garsiausius dizainerius, bet ir kiekvieną savo įvaizdžio detalę derino su garsiausiais savo srities profesionalais.

„Net makiažai buvo derinami per nuotolį, nes mano vizažistė yra iš Didžiosios Britanijos, ji dirba su pasaulio garsenybėmis. Specialiai vaizdo klipui užsakėme etnokosmologijos centrą. Dainą man kūrė Stano, kuriuo be galo pasitikiu, o visą vaizdo klipą filmavo ir režisavo Aurimas Šidiškis su komanda. Aš esu labai laiminga, kad galiu dirbti su pačiais geriausiais“, – šypsojosi atlikėja.

Rugsėjo ketvirtoji N. Bunkei svarbi ne tik dėl to, kad pristato premjerinę dainą ir vaizdo klipą „Kosmosas“ – šiandien garsi dainininkė plečia savo koncertinį turą ir atveria dar vienos arenos duris savo gerbėjams.

„Ši diena man svarbi ir tuo, kad koncertinis turas vyks ir „Žalgirio“ arenoje Kaune. Tai – mano gimtasis miestas, tad palikti savo gerbėjus iš Kauno be areninio koncerto būtų nuodėmė. Tad kitų metų vasario 10 visus kviečiu į kosmosą. Prieš tai įvykęs koncertas šioje arenoje įrodė, kad mano gerbėjų armija – milžiniška, jie patys ištikimiausi ir tikrai moka švęsti gyvenimą. Pažadu, kad šį kartą viskas bus dar aukštesniame lygyje, o naujas šou taps vienu įsimintiniausiu ne tik mano, bet ir visų mūsų gyvenimuose. Taip pat kiekvienoje arenoje mano gerbėjų laukia staigmenos ne tik iš manęs, bet ir iš kviestinių svečių. Scenoje pasirodysiu ne viena, tačiau apie detales nenoriu daugžodžiauti, nes geriausias įspūdis būna tuomet, kai yra netikėtumo jausmas“, – tikino dainininkė.

Koncertinis N. Bunkės turas žada išties daugybę staigmenų, koncertuose bus panaudotos naujausios technologijos, taip pat specialiai kuriami tokie šou elementai, kurių iki šiol nenaudojo niekas Lietuvoje.

„Man šie koncertai labai svarbūs, bet visų pirma stengiuosi dėl savo gerbėjų. Juk visi jie tikisi kažko naujo, neregėto, to, ko niekas iki šiol nedarė. Aš nebijau rizikuoti ir labai noriu visiems sukurti tokią pramogą, kuri atmintyje išliktų ilgai. Manau, kad tokie koncertai yra erdvė ne tik pristatyti naujas dainas, kurios taps klausomiausiais hitais, bet ir iš dalies diktuoti madas. Lietuvos atlikėjai labai stengiasi nustebinti savo gerbėjus. Jei palyginsite užsienio svečių koncertus ir tuos, kuriuos rengiame mes – įsitikinsite, kad lietuviai stengiasi kur kas labiau. Tai yra labai didelė investicija, bet, kaip aš sakau, savo ištikimam gerbėjui nieko negaila“, – įsitikinusi garsi atlikėja.

Daugiau naujienų skaitykite čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA