Kaune duris atvėrė atsinaujinusi „Express Market“ parduotuvė | Kas vyksta Kaune

Kaune duris atvėrė atsinaujinusi „Express Market“ parduotuvė

Organizatorių nuotr. / „Kas vyksta Kaune“ montažas

„Express Market“ toliau gerina vartotojų patirtį ir investuoja į parduotuvių plėtrą – ketvirtadienį Kaune, Žaliakalnio mikrorajone, duris atverė atsinaujinusi parduotuvė. Nuo šiol lankytojai galės džiaugtis ne tik modernia parduotuvės įranga, bet ir laiką taupyti padedančiomis naujovėmis, rašoma pranešime žiniasklaidai.

Kompaktiškame 353 kv. metrų ploto prekybos centre naudojami sprendimai ir siūlomas asortimentas atliepia šiandienos gyvenimo greitį, todėl skubantiems teikia visas būtinas kasdienes paslaugas po vienu stogu. Kalniečių g. 172 įsikūrusioje parduotuvėje klientai galės pasipildyti telefono sąskaitą, išsiimti grynųjų pinigų, sumokėti mokesčius ir atlikti įmokas, įsigyti loterijos bilietų, greitai ir patogiai pasišildyti užkandžius bei maistą, pasinaudoti taromatu.

Vienas iš didžiausių išskirtinumų – galimybė parduotuvėje lankytis su augintiniais, taip užtikrinant dar didesnį komfortą ir apsipirkimo greitį skubantiems.

„Atnaujinta parduotuvė atspindi mūsų veiklos misiją: vartotojams užtikrinti patogumą, spartų apsipirkimą ir nenuviliančią kokybę. Stengiamės nuolat atliepti besikeičiančius klientų pageidavimus, kuriuos diktuoja svarbiausios mažmeninės prekybos tendencijos. Dėl to atnaujintoje Žaliakalnio parduotuvėje įrengėme savitarnos kasą, atnaujinome šalia parduotuvės esantį taromatą, o visapusį skubančių pirkėjų patogumą užtikrins ir patogi maisto pasišildymo vieta. Naujasis parduotuvės išdėstymas lemia, jog mūsų klientai gali apsipirkti vos per vieną minutę“, – teigia „Express Market“ marketingo skyriaus vadovė Inga Austynaitė-Rimkė.

Organizatorių nuotr.

Pirmųjų atnaujintos parduotuvės klientų lauks specialios akcijos ir pasiūlymai, tarp kurių: nuolaidos populiariausiems užkandžiams, ledams, mineraliniams gėrimams bei dovanų gausa visiems lankytojams ir pirkėjams. Dovanų kiekis ribotas, todėl planuojantys užsukti rugpjūčio 31 d. turėtų paskubėti.

Kaip papildo prekybos tinklo atstovė, atnaujintoje parduotuvėje, kaip ir visame „Express Market“ parduotuvių tinkle, bus tiekiama tik žalia elektros energija, kuri yra pagaminta iš atsinaujinančių bei gamtai draugiškų elektros šaltinių. Nauja parduotuvė pirkėjų lauks kiekvieną dieną, nuo 8 iki 22 val.

„Express Market“ ateities planuose – tolimesnė parduotuvių tinklo modernizacija, modernių savitarnos sprendimų diegimas bei tinklo plėtra.

Šiuo metu visoje Lietuvoje veikia 36 „Express Market“ parduotuvės, kuriose dirba apie 200 darbuotojų. Prekybos tinklas nuolat plečiasi bei atnaujina Kaune, Vilniuje ir Klaipėdoje esančias parduotuves.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA