Grandiozinis „SEL“ šou Kaune: pamatykite koncerto akimirkas | Kas vyksta Kaune

Grandiozinis „SEL“ šou Kaune: pamatykite koncerto akimirkas

„SEL“ koncertas Dariaus ir Girėno stadione / Indrės Pix nuotr.

Šeštadienį įvyko tai, ką Egidijus Dragūnas planavo ir ruošė beveik pusę metų – Kauno Dariaus ir Girėno stadioną sudrebino įspūdingas „SEL“ koncertas. Susirinkusiems 30 tūkstančių gerbėjų atlikėjas dovanojo ne tik dar daugiau garso bei šviesų, bet ir ilgam įsiminsiantį šou, sukurtą panaudojant dirbtinį intelektą.

„Anksčiau pasirodymuose mes nemažai improvizuodavome, o šįkart viskas sustyguota iki pačių menkiausių detalių. Viskas suprogramuota, negali būti jokių netikslumų. Visas šou – tarytum sudėtingas mechanizmas, kurį sukūrė maždaug 200 žmonių komanda“, – pasirodymo išvakarėse pasakojo Selas.

Tai buvo pirmasis tokio masto koncertas naujame Kauno Dariaus ir Girėno stadione, kurį, neabejotinai girdėjo ir aplinkinių rajonų gyventojai. 74 metrų pločio scenoje E. Dragūnas pasirodė su nauja grupės sudėtimi ir nauja pritariančiąja vokaliste Gabriele, rašoma „SEL“ pranešime žiniasklaidai.

Prie atlikėjo kelioms dainoms prisijungė ir garsūs atlikėjo bičiuliai, tokie kaip Algimantas Minalga-Soliaris, didžiuliuose ekranuose pasirodė ir senas Selo bendražygis, žinomas muzikos prodiuseris Raigardas Tautkus.

„SEL“ koncertas Dariaus ir Girėno stadione

Prie stadiono įėjimų gerbėjai burtis pradėjo gerokai prieš šou, vėliau nusidriekė didžiulės eilės – sutemus prasidėjusį koncertą stebėti susirinko daugiau nei 30 tūkstančių žmonių.

Pasirodymo metu stadionas buvo pilnut pilnutėlis. Šou stebino ne tik įspūdingomis vizualizacijomis, bet ir specialiaisiais šviesų, lazerių bei pirotechnikos efektais.

Su naujai suburta grupe E. Dragūnas atliko ne vieną naują dainą, tačiau šilčiausiai publikos buvo sutikti legendiniais tapę grupės hitai. Taip pat scenoje keitėsi šokėjai. Juos bei „SEL“ vokalistą pasirodymui puošė garsiausias Lietuvos dizaineris Juozas Statkevičius. Tai buvo vienintelis grupės viešas koncertas Lietuvoje šiais metais.

„Kas vyksta Kaune“ primena, kad koncerte netrūko ir incidentų. Pranešta apie daugiau kaip 10-ies žmonių muštynes.

Pasigesta ir kai kurių grupės gerbėjų kultūros – nesulaukę eilėje prie tualetų, jie pradėjo šlapintis Dariaus ir Girėno stadiono VIP parkinge.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA