Kviečia pasileisti į džiunglių nuotykį: Kaune atidaryta išskirtinė ir vienintelė mini golfo erdvė | Kas vyksta Kaune

Kviečia pasileisti į džiunglių nuotykį: Kaune atidaryta išskirtinė ir vienintelė mini golfo erdvė

Nauja, išskirtinė ir vienintelė mini golfo erdvė Kaune! Prekybos ir laisvalaikio centre „Mega“ duris atvėrė dar niekur Lietuvoje nematyta šeimos ir draugų, laisvalaikio vieta „Jungle Monkeyz Adventure Golf“. Iš Jungtinės Karalystės atkeliavęs tarptautinis šeimos pramogų vardas pasiruošęs priimti kauniečius jau nuo šiandien!

„Jungle Monkeyz Adventure Golf“ išskirtinė patirtis mini golfo aikštyne. Mini golfo aikštynai – ne tik vieta pažaisti, bet ir sukurti išties įtraukiančią ir nepamirštamą patirtį, kadangi aikštynai ir visa erdvė aplink yra suprojektuoti taip, jog kiekvienas lankytojas pajustų, ką reiškia atsidurti tikrose džiunglėse.

Kiekviena duobutė yra kruopščiai apgalvota, kad nukeltų vis giliau ir giliau į pačią džiunglių širdį, apsuptą egzotiškų augalų, paslaptingų būtybių ir užburiančių garsų.

Mini golfą „Jungle Monkeyz Adventure Golf“ komanda perkėlė į visiškai naują lygį, sujungdami pramogą, švietimą ir linksmybes visai šeimai ir draugams. Mini golfo subtilybės ir įvairios kliūtys leis pasileisti į džiunglių nuotykį mieste.

„Jungle Monkeyz Adventure Golf“ erdvė / Organizatorių nuotr.

Du aikštynai po devynias duobutes su skirtingomis kliūtimis ir paslėptais brangakmeniais sudomins tikrai ne vieną, o čia praleistas laikas bus turiningas ir išskirtinis.

„Jungle Monkeyz Adventure Golf“ puikiai tiks visiems, kurie nori išbandyti savo jėgas mini golfe, nesvarbu ar esate įgudęs žaidėjas ar pradedantysis. Erdvė tinkama tiek pavieniams žaidėjams, tiek grupėms, todėl nusprendę atvykti su grupe, džiunglių žaidėjai galės ne tik išbandyti savo jėgas, bet ir pasivaržyti tarpusavyje.

„Jungle Monkeyz Adventure Golf“ erdvė / Organizatorių nuotr.

Mini golfas puiki vieta, praleisti laiką su šeima ar draugais, įmonių vakarėliams ir gimtadieniams, šventė išskirtinėje vietoje Kaune, paliks nepamirštamus įspūdžius, šventės dalyviams.

Išalkę džiunglių svečiai kviečiami užsukti į „Jungle Monkeyz Adventure Golf“ kavinę, pasivaišinti gardžiu virtuvės šefų maistu, o nuotaiką praskaidrins „Tiki“ baro kokteiliai. Iki pasimatymo džiunglėse!

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA