Į „SEL“ koncertą Kaune susirinko dešimtys tūkstančių gerbėjų | Kas vyksta Kaune

Į „SEL“ koncertą Kaune susirinko dešimtys tūkstančių gerbėjų

Šeštadienio vakarą prapliupęs lietus nė kiek neišgąsdino Egidijaus Dragūno ir grupės „SEL“ gerbėjų. Į Dariaus ir Girėno stadioną būriai džiaugsmingai nusiteikusių kauniečių ir miesto svečių traukė jau nuo 18 val.

Skaičiuojama, kad į „SEL“ koncertą šiandien susirinko daugiau kaip 30 tūkst. žiūrovų – tai sudarytų apie 10–12 proc. Kauno gyventojų. Tačiau publika traukė iš visos Lietuvos – Panevėžio, Vilniaus, kitų miestų.

„Kas vyksta Kaune“ primena, kad galingą E. Dragūno koncerto repeticiją jau buvo galima girdėti ir vakar, muzikos garsai skambėjo didelėje dalyje Kauno.

„Koncertas yra tikrai neeilinio dydžio. Nenoriu iš anksto atskleisti detalių, nes noriu palikti intrigos žiūrovams, kad būtų daugiau nuostabos koncerto metu. Pažadu – nuostabos tikrai bus.

Žiūrovų laukia labai didelis ir gražus vakaras, o jam ruošdamasi visa komanda įdėjo daug jėgų ir energijos. Pažadu, kad būsime aukštame lygyje“, – prieš koncertą lrytui.lt sakė pats E. Dragūnas.

SEL koncertas Dariaus ir Girėno stadione / DELFI nuotr.

Organizatoriai ėmėsi papildomų priemonių žmonių srautams reguliuoti – dirbo apie 100 savanorių ir beveik tiek pat apsaugos darbuotojų. Be to, jiems talkino gausios policininkų pajėgos.

SEL koncertas Dariaus ir Girėno stadione / DELFI nuotr.

Rugpjūčio 26-ąją bus atidaryta rekonstruota Radvilėnų plento atkarpa nuo Vydūno alėjos – čia koncerto metu suplanuotas vienpusis eismas Tunelio gatvės link, vieną eismo juostą paskiriant automobiliams parkuoti.

Gerbėjai taip pat raginti atvykti į koncertą viešuoju transportu, daug žmonių iš Žaliakalnio ar centro atžygiavo pėsčiomis. Po renginio, 1 val. nakties, vilniečius į sostinę veš specialus traukinio reisas.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA