Lygybės gatvėje užsidegė garažas, prireikė medikų pagalbos | Kas vyksta Kaune

Lygybės gatvėje užsidegė garažas, prireikė medikų pagalbos

Skaitytojų nuotr.

Sekmadienio pavakarę kauniečiai pastebėjo dūmus Gričiupio mikrorajone. Policijos duomenimis, čia užsidegė garažas, nelaimės metu nukentėjo vienas asmuo.

Pirma žinia apie gaisrą „Kas vyksta Kaune“ pasiekė kiek po 18 val. – skaitytojas dalijosi, iš jo stebėjimo taško, virš Studentų gatvės pakilusiais dūmų kamuoliais.

Netrukus naujienų portalą pasiekė vaizdai arčiau įvykio vietos, nuotraukoje matyti dirbančios kelios autocisternos, greitosios medicinos pagalbos ekipažas.

Kauno priešgaisrinės gelbėjimo valdybos Operacinio vadovavimo skyriaus vyresnysis specialistas platesnės informacijos apie gaisrą pateikti negalėjo, mat buvo pakeliui iš įvykio Raseiniuose.

Kaip patikslino Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato budėtojas, 16.44 val. gautas pranešimas apie Lygybės gatvėje degantį garažą.

Vienas asmuo išvežtas į gydymo įstaigą, pareigūnai darbą įvykio vietoje baigė 18.30 val.

Dėkojame kauniečiams už tai, kad praneša apie aktualius įvykius. Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kauno aktualijas, rašykite pasinaudoję spec. forma „Pranešti naujieną“ arba per „Facebook“ puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA