Palemonas paskendo dūmuose: kauniečiai praneša apie degančią „Palemono keramikos“ gamyklą | Kas vyksta Kaune

Palemonas paskendo dūmuose: kauniečiai praneša apie degančią „Palemono keramikos“ gamyklą papildyta

Pirmadienio vakarą naujienų portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojai informavo apie pastebėtus dūmus, išgirstus sirenų garsus Palemone. Anot skaitytojų, dega „Palemono keramikos“ gamykla.

„Dega „Palemono keramika“. Ar tik ne tendencija? Degė „Žalvaris“. Dabar „Keramika“. Kiek žinau, „Žalvaris“ yra „Keramikos“ bendrasavininkas. Tik spėju, kad atliekas geriau padegti nei utilizuoti. Nežinau, ar ten tikrai atliekos dega“, – informacija apie gaisrą Palemone pasidalijo naujienų portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojas.

Kita kaunietė informavo, jog išgirdo sirenų garsus ir pajuto stiprų smalkių kvapą. Anot portalo skaitytojų, gausios ugniagesių pajėgos atskubėjo į „Palemono keramiką“.

Pasak su naujienų portalo „Kas vyksta Kaune“ redakcija susisiekusio skaitytojo, įmonė „Palemono keramika“, įsikūrusi Pamario gatvėje, Kaune, nuodija žmones. Vyro teigimu, gaisrą jau gesina atvykę ugniagesiai.

Naujienų portalui susisiekus su Kauno priešgaisrinės gelbėjimo valdybos budinčiu pareigūnu, šis patikino, jog atvyko į gaisro vietą.

„Degė transportinė juosta viename iš gamybinių cechų, todėl nuo to ir užsidegė, buvo dūmų. Ugniagesiai dar vis gesina gaisrą.

Šiuo metu dar tik paskelbta lokalizacija. Labai sudėtingas išplanavimas, aukšti pastatai, įrenginiai, negalim skubėt. Žmonės nenukentėjo, visi sveiki“, – iš gaisro vietos Palemone informavo Kauno priešgaisrinės gelbėjimo valdybos budintis pareigūnas.

Papildyta 22.45 val.

Pamainos vadas „Kas vyksta Kaune“ patvirtino, kad nukentėjusių nėra, gaisras likviduotas. Pastate užsidegė medžio pjuvenos ir viduje buvusi įranga. Patalpos buvo uždūmytos, vėdinamos, kelios cisternos tebedirba nelaimės vietoje.

Ugniagesių žiniomis, gaisro metu žmonių ceche nebuvo.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA