Naktį kauniečius budino neįprastas garsas: aiškėja, iš kur jis sklido | Kas vyksta Kaune

Naktį kauniečius budino neįprastas garsas: aiškėja, iš kur jis sklido

Naktinis Kaunas / Kas vyksta Kaune archyvo nuotr.

Naktį iš pirmadienio į antradienį kauniečius budino neįprastas garsas. Įrašytu triukšmu miestiečiai suskubo dalintis viešojoje erdvėje, informavo ir pareigūnus.

„Pasidarė įdomu, kokį čia garsą šią naktį girdėjo kauniečiai, lyg kažkas kažką kaltų. Ir iš kur jis sklido?“ – antradienio rytą teiravosi skaitytoja.

Socialinio tinklo „Facebook“ grupėje „Kauno Dainavos rajono Bendruomenė“ apie neįprastą garsą paskelbta 01.46 val. Netrukus po įrašu pasipylė komentarai, kad budinantis garsas labai aiškiai girdimas V. Krėvės prospekte bei Partizanų gatvėje.

Tiesa, anot internautų, neįvardintas garsas naktį buvo girdimas ir Aukštuosiuose Šančiuose, Vilijampolėje taip pat netgi Vaišvydavoje bei Karmėlavoje. Apie girdėtą triukšmą komentaruose iki antradienio 11 val. ryto pasisakė virš 100 kauniečių.

Sklidęs garsas čia:

Kaip naujienų portalui „Kas vyksta Kaune“ komentavo Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato (Kauno apskr. VPK) Komunikacijos poskyris, naktį policijos pareigūnai buvo gavę kelis pranešimus, kurie buvo susiję su triukšmu Dainavos ir kituose mikrorajonuose.

„Vienas iš pranešimų, kuris buvo gautas liepos 4 d. 01.59 val., skambėjo taip: iš gamyklos, esančios Technikos gatvėje, sklinda triukšmas, kuris panašus į įrenginio ūžimą, trukdo ilsėtis“, – rašoma Kauno policijos komentare.

Anot Kauno apskr. VPK, į įvykio vietą policijos pareigūnai nuvyko 02.09 val. Pabendravus su gamyklos darbuotoju, šis paaiškino, jog triukšmas kyla dėl sutrikusių garų spaudimo vožtuvų, įrenginys taisomas.

Dėkojame kauniečiams už tai, kad praneša apie aktualius įvykius. Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kauno aktualijas, rašykite pasinaudoję spec. forma „Pranešti naujieną“ arba per „Facebook“ puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA