Aikštėje prie Dariaus ir Girėno stadiono pastebėjo darbų broką | Kas vyksta Kaune

Aikštėje prie Dariaus ir Girėno stadiono pastebėjo darbų broką savivaldybė žada, kad detalės bus ištaisytos

Praėjusią savaitę naujienų portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojas atidarytoje aikštėje prie Dariaus ir Girėno stadiono pastebėjo darbų broką – išklotame grindinyje trūksta metalinių plokštelių.

„Gal galėtumėte pasiteirauti Kauno miesto savivaldybės kaip jie spręs darbų broką, esantį visai neseniai pilnai atidarytoje aikštėje prie Dariaus ir Girėno stadiono?“ – teiravosi vyras.

Naujienų portalo skaitytojas pasidalijo ir vaizdo įrašu, kuriame matyti, jog išklotame grindinyje išties trūksta detalių.

„Esmė, jog yra akliesiems iš metalinių plokštelių sudėliotas kelias, bet daugybė tų plokštelių iškritę. Galima, manau, būtų skaičiuoti, jog nėra metro sveiko, be šio broko. Ir čia yra labai trumpa atkarpa“, – pasakojo darbų broką pastebėjęs kaunietis.

Naujienų portalas dėl situacijos išsiaiškinimo susisiekė su Kauno miesto savivaldybės atstovais. Kauno miesto savivaldybės administracijos Statybos valdymo skyriaus vedėjas Vigimantas Abramavičius pakomentavo, jog artimiausiu metu ketinama broką pataisyti.

„Situacija mums yra žinoma. Rangovas įsipareigojo artimiausiu metu peržiūrėti visą išklotą grindinį ir reikiamas detales pataisyti“, – teigė V. Abramavičius.

Dėkojame kauniečiams už tai, kad praneša apie aktualius įvykius. Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kauno aktualijas, rašykite pasinaudoję spec. forma „Pranešti naujieną“ arba per „Facebook“ puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA