Kauno oro uoste užsidegė utilizuojamas lėktuvas | Kas vyksta Kaune

Kauno oro uoste užsidegė utilizuojamas lėktuvas

Asociatyvi / R. Tenio nuotr.

Antradienį naujienų portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojas pastebėjo Kauno oro uosto teritorijoje kilusį gaisrą. Kauno priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamento (PAGD) duomenimis, gaisras kilo ardant lėktuvą.

„Kas girdėt dėl oro uosto? Juodi dūmai pakilę ir ugniagesiai lekia oro uostan. Dūmina gana smarkiai“, – pastebėjęs į dangų kylančius dūmų kamuolius pranešė skaitytojas.

Naujienų portalas dėl įvykio detalių susisiekė su Kauno apskrities vyriausiuoju policijos komisariatu (AVPK). Budintis policijos pareigūnas informavo, jog į įvykio vietą vyksta pareigūnai.

„Utilizuojamas lėktuvas, užsidegė, bet gaisrininkai sakė, kad policijos pagalba ten nėra reikalinga. Ten, kur oro uosto teritorijoje yra utilizuojamos detalės, ten utilizuoja lėktuvą. Pareigūnai vyksta į įvykio vietą“, – įvykį pakomentavo Kauno AVPK budintis pareigūnas.

Susisiekus su Kauno PAGD budinčiu ugniagesiu, šis patikino, jog gaisras oro uosto teritorijoje jau yra užgesintas.

„Gaisras jau užgesintas. Buvo ardomas lėktuvas, kažkur kažkas užsidegė. Atvyks tyrėjai ir nustatys, turbūt pats Kauno oro uostas vykdys tyrimą“, – detalizavo Kauno PAGD ugniagesys gelbėtojas.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA