Žaliai baltų armijai – dar vienas TV ekranas Kauno centre | Kas vyksta Kaune

Žaliai baltų armijai – dar vienas TV ekranas Kauno centre

Asociatyvi / R. Tenio nuotr.

Prieš svarbų Eurolygos mačą – žinia „Žalgirio“ sirgaliams. Žaliai baltų pasirodymą Eurolygos ketvirtfinalyje prieš Šarūno Jasikevičiaus vadovaujamą „Barceloną“ aistruoliai šiandien galės stebėti ne tik „Žalgirio“ arenoje, bet ir priešais didžiulius ekranus šalia Soboro bei Rotušės aikštėje.

Kaip trečiadienį pranešė Kauno miesto savivaldybė, papildomas TV ekranas gegužės 3-ąją atsiras Rotušės aikštėje. Primename, kad svarbių rungtynių pradžia – 19.44 val.

Jeigu serijoje iki trijų pergalių prireiks ketvirtojo susitikimo, jis Nemuno saloje vyktų gegužės 5 d. Penktų rungtynių Barselonoje data numatyta gegužės 9 d.

Į Eurolygos ketvirtfinalį patekęs „Žalgiris“ kovos dėl galimybės rungtyniauti finalo ketverte. Gegužės 19–21 dienomis pirmą kartą istorijoje pusfinalių ir finalų kovos vyks Kaune, „Žalgirio“ arenoje.

„Žalgiris“ sieks revanšo

„Serija grįžta į Kauną, esame visi pasiruošę, sveiki, motyvuoti ir tikimės pasiekti revanšą“, – antradienį surengtoje spaudos konferencijoje sakė Kazys Maksvytis.

Jis atviravo, kad žaliai balti įtampos kol kas nejaučia.

„Nemanau, kad yra įtampa dėl žūtbūtinio mačo. Aišku, norėjome, kad būtų 1:1 ar atvirkščiai nei dabar, bet manau, kad nereikia žiūrėti į didelį paveikslą. Aišku, klysti nebegalime, bet reikia žiūrėt į vienerias rungtynes ir bandyti jas laimėti. Žaisime Kaune, prie pilnos arenos savų sirgalių, tad turime susikoncentruoti į šalia esančius tikslus ir pasiimti pergalę, kuri vėl viską pakeistų“, – paklaustas apie trečiadienio susitikimo lemiamą svarbą tolesniam Eurolygos sezonui, sakė K. Maksvytis.

Standings provided by Sofascore
Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA