Gitaristas G. Jakelis ir VDU kamerinis orkestras pristato „Vilties lietaus melodijos“ programą | Kas vyksta Kaune

Gitaristas G. Jakelis ir VDU kamerinis orkestras pristato „Vilties lietaus melodijos“ programą

Asociatyvi / L. Žemgulio nuotr.

Gitaristas Gintaras Jakelis ir Vytauto Didžiojo Universiteto (VDU) kamerinis orkestras pristato programą „Vilties lietaus melodijos“. Dirigentas Vytautas Lukočius. Koncertas numatytas birželio 10 d. 18 val. VDU didžiojoje salėje.

Programoje jautrūs, ekspresyvūs, romantiški ir žaismingi kūriniai, parašyti išskirtinai gitarai ir orkestrui. Gitaros ir kamerinio orkestro skambesys užburs ir leis pasinerti į nepamirštamą muzikinę kelionę.

Puikių atsiliepimų sulaukė neseniai vykę gitaristo J. Gintaro soliniai koncertaii ir duetai su sūnumi Tomu Jokeliu projekte „2Gitaros“.

Dabar gitaristas Gintaras Jakelis džiaugiasi galėdamas pakviesti į geriausių savo kūrinių puokštę, kurią pavadino „Vilties lietaus melodijos“.

Gintaras Jakelis: yra Lietuvoje gerai žinomas gitaristas ir pedagogas, su gitara nesiskiriantis jau tris dešimtmečius. Jo sukurti kūriniai gitarai yra ne kartą skambėję įvairiose televizijos laidose, muzikiniuose projektuose. Išleisti du albumai „Vilties lietaus melodija“ ir „Piligrimas“.

Jis taip pat yra populiarių knygų: „Išmok groti gitara“, „Grokime gitara kartu“, „Top 100“ autorius.

VDU kamerinis orkestras (Vyr. Dirigentas Vytautas Lukočius; Vadovė Rita Bieliauskaitė): 2011 metais Vytauto Didžiojo universiteto Muzikos akademijoje įkurtas kamerinis orkestras yra vienintelis profesionalus kamerinis orkestras Kauno mieste. Įkurtas ne tik siekiant plėsti klasikinės muzikos bei šiuolaikinių jos interpretacijų kultūrą laikinojoje sostinėje, bet taip pat tarptautiniu lygiu atstovauti Lietuvai, Kauno miestui bei universitetui, reprezentuoti juos užsienyje.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA