Išpuolis Laisvės alėjoje: ar kauniečiams nepatiko gruziniška virtuvė? (foto) | Kas vyksta Kaune

Išpuolis Laisvės alėjoje: ar kauniečiams nepatiko gruziniška virtuvė? (foto)

/ Skaitytojo Nedo nuotr.

Naktį iš pirmadienio į antradienį vandalai nusitaikė į Laisvės alėjoje esančią gruzinišką kavinę. Kaip matyti skaitytojo atsiųstose nuotraukose, kažkam užkliuvo prie kavinės esantys sodinukai. Išvartyti vazonai, išrautos gėlės, ant Laisvės alėjos grindinio primėtyta žemių.

„Kažkam šiąnakt užkliuvo Gruziniško restorano sodinukai. Ar Kauniečiams nepatiko Gruziniška virtuvė?

Tokį vaizdą pamačiau eidamas po darbų namo apie 03.20 val nakties. Esu šiek tiek pasipiktinęs kauniečiais, kad taip negerbia savo miesto, už kurį turėtų stovėti, ginti, saugoti. Ypač miesto centrą, kuris yra ne tik Kauniečių, bet ir turistų mėgstamiausia vieta“, – nusivylimo neslėpė nuotraukas atsiuntęs kaunietis Nedas.

Susisiekus su Kauno vyriausiojo policijos komisariato budinčiuoju pareigūnu, šis informavo, jog apie vandalų išpuolį pranešimas nebuvo gautas.

Susisiekus su gruziniškos kavinės bendraįkūrėju Smaghi, šis teigė, jog dar nematė nuostolių, nes dar neatvyko į darbą. Tačiau jis pastebėjo, kad tokie išpuoliai ne naujiena. Anot pašnekovo, vasarą apgirtę kauniečiai kartais ramiai nepraeidavo pro kavinės gėlynus, tačiau tuo metu didelių nuostolių išvengta.

Dėkojame kauniečiams už tai, kad praneša apie aktualius įvykius. Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kauno aktualijas, rašykite pasinaudoję spec. forma „Pranešti naujieną“ arba per „Facebook“ puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA