V. Matijošaitis susitinka su premjere: aptars Kauno planus ir projektus – Kas vyksta Kaune

V. Matijošaitis susitinka su premjere: aptars Kauno planus ir projektus

BNS 2022/02/22 08:24

Kauno meras Visvaldas Matijošaitis antradienį Vilniuje susitiks su premjere Ingrida Šimonyte bei pristatys jai miesto projektus.

„Ministrei pirmininkei išsamiau pristatysime mieste vykstančius darbus, įgyvendinamus bei suplanuotus infrastruktūrinius projektus, kurie svarbūs ne tik Kaunui, bet ir visai Lietuvai“, – BNS sakė mero atstovas Tomas Jarusevičius.

Pasak jo, V. Matijošaitis ir I. Šimonytė progą trumpai pabendrauti turėjo sausio 22-ąją vykusiame Kauno – Europos kultūros sostinės atidaryme, tačiau dabar rengiamas išsamesnis miesto projektų pristatymas.

„Šįkart bus proga miestui aktualius klausimus apžvelgti tiesiogiai ir plačiau“, – teigė mero atstovas.

Kartu su meru į Vilnių vyksta ir jo pavaduotojas Andrius Palionis.

Kaune šiuo metu į pabaigą juda S. Dariaus ir S. Girėno stadiono rekonstrukcijos darbai. Dalį lėšų šiam projektui skiria Vyriausybė. Rekonstrukcija turėtų būti baigta gegužę.

Netoliese stadiono taip pat baigiama rekonstruoti Kauno sporto halė, neseniai pradėtos lengvosios atletikos maniežo statybos – jos tęsis apie pusantrų metų.

Nemuno saloje statomas mokslo populiarinimo centras „Mokslo sala“ bei rekonstruojama „Žalgirio“ arena, prie jos įrengiant baseiną. Taip pat baigiamas vienas iš dviejų naujų pėsčiųjų tiltų, turinčių vesti į salą.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
Rodyti Daugiau ⟶
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA